-->

Muhayyelât Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Muhayyelât Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Muhayyelât kitabını inceleyeceğiz. Giritli Aziz Efendi tarafından yazılan Muhayyelât kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Muhayyelât kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TÜRK EDEBİYATI VAKFI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Muhayyelât hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Giritli Aziz Efendi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Muhayyelât Kitabı Tanıtım Bülteni

Giritli Aziz Efendi tarafından kaleme alınmış Muhayyelât kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Giritli Aziz Efendi, Osmanlı topraklarında ilk roman ve hikâye denemelerini başlatmış ve bu türü çok geniş kitlelere sevdirmiş biri olarak tanınıyor ve kabul ediliyor. Kendisinin kaleme aldığı "Muhayyelât" okuru nefes nefese bırakacak bir anlatımla hayal âlemlerine kulaç atıyor. Doğu ile Batı arasındaki hikâye ve masal üslûbunun içinde mezcedildiği kitap, yeri doldurulmaz edebiyatçımız Ahmet Kabaklı'nın yaptığı ustaca sadeleştirmeyle okuyucunun dikkatini daha fazla çekecek bir özelliği de kendisinde barındırıyor.


Muhayyelât Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Muhayyelât


Muhayyelât Kitabı İndirme Linkleri


Muhayyelât Pdf İndirme Linkleri

Muhayyelât Yandex Disk Pdf İndir

Muhayyelât Google Drive Pdf İndir


Muhayyelât Epub İndirme Linkleri

Muhayyelât Yandex Disk Ebup İndir

Muhayyelât Google Drive Epub İndir


Muhayyelât Mobi İndirme Linkleri


Muhayyelât Yandex Disk Mobi İndir

Muhayyelât Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Muhayyelât Etiketleri

Muhayyelât kitabı hakkında genel bilgiler, Muhayyelât kitabının yazarı kimdir, Muhayyelât kitabının özeti, Muhayyelât pdf indirme linki, Muhayyelât epub indirme linki, Muhayyelât mobi indirme linki, Muhayyelât kitabını indir, Muhayyelât kitabı tanıtım bülteni, Muhayyelât arka kapak yazısı, Muhayyelât kitabı kaç sayfa, Muhayyelât hangi yayınevi tarafından basıldı, Muhayyelât kitabının türü nedir, Muhayyelât kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU