-->

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabını inceleyeceğiz. İsmail Güleç tarafından yazılan Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı 2018-03-21 tarihinde yayınlanmıştır. Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı Halk Edebiyatı türünde yayınlanmış olup İZ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Güleç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Güleç tarafından kaleme alınmış Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nasreddin Hoca, bu milletin ruhunu oluşturan parçalardan biri, insanımızın hislerine tercüman olmuş büyük bir bilgedir. Fıkraları, bu topraklarda yüzyıllardan beri anlatılagelmektedir. Onun bir halk bilgesi olduğu ve fıkralarında birer gizli hikmet bulunduğu, herkesin ortak kanaatidir. Nasreddin Hoca'nın fıkraları, genellikle ahlâk ve ibret bakımından değerlendirilmekte ve onun her fıkrasının son cümlesi adeta atasözü gibi dillerde dolaşmakta ve yeri geldikçe de söylenmektedir. Hatta bu son cümleler, söylendiğinde dinleyenlere fıkranın tamamını hatırlatan bir koda dönüşmüştür. Hiç şüphesiz Nasreddin Hoca fıkralarının vermek istediği mesajlar vardır. Bunları düz ve derin anlam olarak kabaca ikiye ayırabiliriz. Düz anlamı daha çok toplumun geneline yönelik, iyiliği, güzelliği teşvik eden, kusurları kötüleyen ve sakındıran mesajlardır. Derin anlam ise fıkraların içinde gizlenmiş olan irfânî bilgilerdir. Bu kitap, Nasreddin Hoca fıkralarının derin anlamlarına dikkat çekmekte, mutasavvıfların bu fıkralara ilişkin yorumlarını naklederek insanımıza Nasreddin Hoca'yı farklı bir yönüyle tanıtmaktadır.


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Kitabı İndirme Linkleri


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Pdf İndirme Linkleri

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Yandex Disk Pdf İndir

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Google Drive Pdf İndir


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Epub İndirme Linkleri

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Yandex Disk Ebup İndir

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Google Drive Epub İndir


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Mobi İndirme Linkleri


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Yandex Disk Mobi İndir

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu Etiketleri

Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı hakkında genel bilgiler, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabının yazarı kimdir, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabının özeti, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu pdf indirme linki, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu epub indirme linki, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu mobi indirme linki, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabını indir, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı tanıtım bülteni, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu arka kapak yazısı, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı kaç sayfa, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu hangi yayınevi tarafından basıldı, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabının türü nedir, Nasreddin Hoca'nın Biri Bir Gün... / Nasreddin Hoca Fıkralarının Tasavvufi Yorumu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU