-->

Ömür Diyorlar Buna Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ömür Diyorlar Buna Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ömür Diyorlar Buna kitabını inceleyeceğiz. Ayfer Tunç tarafından yazılan Ömür Diyorlar Buna kitabı 2018-06-12 tarihinde yayınlanmıştır. Ömür Diyorlar Buna kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ömür Diyorlar Buna hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ayfer Tunç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ömür Diyorlar Buna Kitabı Tanıtım Bülteni

Ayfer Tunç tarafından kaleme alınmış Ömür Diyorlar Buna kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Narlı Bahçe'yi arıyordum. Hangi coğrafyaya ait olduğunu bilebilsem yollara düşmeye hazırdım. Ama bir türlü hatırlayamıyordum: Batıda mıydı Narlı Bahçe, doğuda mı? Uzun yolların ucunda mıydı, burnumun dibinde mi? İçimde miydi, dışımda mı? Var mıydı, yok muydu? Kuzeye ve güneye giden yolları büyük denizler kesiyor, rüyalarımda sürekli yer değiştiren Narlı Bahçe'nin yolu da bir görünüp bir kayboluyordu. "Ömür Diyorlar Buna", okurlarımızın yakından tanıdığı ve büyük bir ilgiyle okuduğu Ayfer Tunç'un yeni kitabı. Öyküleşmiş Söyleşiler, ya da Söyleşilmiş Öyküler gibi bir alt başlıkla da okunabilecek bu kitap, yaşanmış, tanık olunmuş insan hikâyelerini anlatıyor. Şapkacı Arlet'ten Aylin Işık'a, Fatma Bayraşevski'den Doktor Manuk'a uzanan bu yazılar, ömürlerimizin birer sanat yapıtı, eşsiz, başlı başına dokunaklı bir hikâye olduğunu gösteriyor.


Ömür Diyorlar Buna Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ömür Diyorlar Buna


Ömür Diyorlar Buna Kitabı İndirme Linkleri


Ömür Diyorlar Buna Pdf İndirme Linkleri

Ömür Diyorlar Buna Yandex Disk Pdf İndir

Ömür Diyorlar Buna Google Drive Pdf İndir


Ömür Diyorlar Buna Epub İndirme Linkleri

Ömür Diyorlar Buna Yandex Disk Ebup İndir

Ömür Diyorlar Buna Google Drive Epub İndir


Ömür Diyorlar Buna Mobi İndirme Linkleri


Ömür Diyorlar Buna Yandex Disk Mobi İndir

Ömür Diyorlar Buna Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ömür Diyorlar Buna Etiketleri

Ömür Diyorlar Buna kitabı hakkında genel bilgiler, Ömür Diyorlar Buna kitabının yazarı kimdir, Ömür Diyorlar Buna kitabının özeti, Ömür Diyorlar Buna pdf indirme linki, Ömür Diyorlar Buna epub indirme linki, Ömür Diyorlar Buna mobi indirme linki, Ömür Diyorlar Buna kitabını indir, Ömür Diyorlar Buna kitabı tanıtım bülteni, Ömür Diyorlar Buna arka kapak yazısı, Ömür Diyorlar Buna kitabı kaç sayfa, Ömür Diyorlar Buna hangi yayınevi tarafından basıldı, Ömür Diyorlar Buna kitabının türü nedir, Ömür Diyorlar Buna kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU