-->

Sen Gittiğinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sen Gittiğinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sen Gittiğinde kitabını inceleyeceğiz. Gayle Forman tarafından yazılan Sen Gittiğinde kitabı 2016-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sen Gittiğinde kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sen Gittiğinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gayle Forman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sen Gittiğinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Gayle Forman tarafından kaleme alınmış Sen Gittiğinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her şey bitti derken... Sadece bir tesadüf yetebilir… "Ben bir nehrin akıntısına kapılmıştım, o ise kıyıda kalmıştı." Adam'ın, Mia'yı aşkıyla hayata döndürmesinin ve Mia'nın, onun hayatından çıkmasının üzerinden üç yıl geçmiştir… Artık ülkenin bir ucunda yaşayan Mia'nın Juilliard'da yıldızı gittikçe parlamaktadır. Adam ise Mia'nın gidişinin ardından onun için yazdığı şarkılarla grubunun dünya çapında ünlenmesini sağlamıştır. Fakat elde ettiği başarılar, içindeki boşluğu doldurmaya yetmez. Sonunda şans, sadece bir geceliğine yollarını kesiştirir. Mia'nın, evi gibi gördüğü New York'u gezerlerken birlikte geçmişe gidip kalplerini geleceğe… ve birbirlerine açacaklardır. "Unutulmaz." –Romantic Times "Olağanüstü… Eğer Yaşarsam'ın hayranları bu kitabı da ellerinden düşüremeyecek." –SLJ "Terk edilmenin ve yeniden alevlenen aşkın muhteşem bir tasviri." –USA Today "Yeniden hayat bulan karakterlerin acı dolu geçmişleri ve şimdiki yaşamları hikâyeye derinlik katıyor; okuyucular bu kitabı bir çırpıda bitirecek." –Kirkus Reviews "Yürek sızlatacak kadar güzel." –Family Circle H"Forman, çoksatan Eğer Yaşarsam'ı aynı derecede, hatta daha güçlü bir hikâyeyle sonlandırıyor." –Publishers Weekly "Sürükleyici, acıklı ve romantik." –Bookpage "Yürek burkan bir hikâye… iki gencin aşkındaki olgun derinliği ve yoğunluğu yakalamayı başarmış." –Booklist "Buram bur am aşk kokuyor." –The Horn Book "Mükemmel." –VOYA "Gerçek duygular güzeldir... ve bu kitapta onlardan çokça var." –MTV.com - Hollywood Crush


Sen Gittiğinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sen Gittiğinde


Sen Gittiğinde Kitabı İndirme Linkleri


Sen Gittiğinde Pdf İndirme Linkleri

Sen Gittiğinde Yandex Disk Pdf İndir

Sen Gittiğinde Google Drive Pdf İndir


Sen Gittiğinde Epub İndirme Linkleri

Sen Gittiğinde Yandex Disk Ebup İndir

Sen Gittiğinde Google Drive Epub İndir


Sen Gittiğinde Mobi İndirme Linkleri


Sen Gittiğinde Yandex Disk Mobi İndir

Sen Gittiğinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sen Gittiğinde Etiketleri

Sen Gittiğinde kitabı hakkında genel bilgiler, Sen Gittiğinde kitabının yazarı kimdir, Sen Gittiğinde kitabının özeti, Sen Gittiğinde pdf indirme linki, Sen Gittiğinde epub indirme linki, Sen Gittiğinde mobi indirme linki, Sen Gittiğinde kitabını indir, Sen Gittiğinde kitabı tanıtım bülteni, Sen Gittiğinde arka kapak yazısı, Sen Gittiğinde kitabı kaç sayfa, Sen Gittiğinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Sen Gittiğinde kitabının türü nedir, Sen Gittiğinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU