-->

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabını inceleyeceğiz. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı 2017-06-13 tarihinde yayınlanmıştır. Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yeraltından Notlar (Mini Kitap) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Kitabı Tanıtım Bülteni

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından kaleme alınmış Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsan olmak, gerçek insan, etiyle kemiğiyle insan olmak bile ağır gelir bize. Utanırız bundan, insan olmayı yüz karası sayarız, benzeri olmayan toplumsal birtakım insanlar olmak için çabalarız. Ölü doğmuş insanlarız biz ve uzun zamandır canlı babaların çocukları değiliz, giderek daha çok hoşlanıyoruz böyle doğmuş olmaktan. Zevk duyuyoruz bundan. Çok yakın bir gelecekte bir şekilde düşüncelerden doğmanın yolunu bulacağız. Dostoyevski'nin Gogol etkisinden kurtularak kendi sesiyle verdiği ilk büyük yapıt olan Yeraltından Notlar, Avrupa'daki büyük varoluşçu edebiyatı müjdeleyen bir roman. Kitap, okuruna "yeraltı" diye adlandırdığı bir ruh halinden seslenen kahramanın uzun, çılgınca söyleviyle başlıyor. Ardından, bu ahlakçı, uyumsuz, dürüst kişinin yaşadığı bir aşağılanma olayı anlatılıyor. Yüz elli yıldır okunan gerçek bir başyapıt.


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yeraltından Notlar (Mini Kitap)


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Kitabı İndirme Linkleri


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Pdf İndirme Linkleri

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Yandex Disk Pdf İndir

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Google Drive Pdf İndir


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Epub İndirme Linkleri

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Yandex Disk Ebup İndir

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Google Drive Epub İndir


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Mobi İndirme Linkleri


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Yandex Disk Mobi İndir

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yeraltından Notlar (Mini Kitap) Etiketleri

Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı hakkında genel bilgiler, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabının yazarı kimdir, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabının özeti, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) pdf indirme linki, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) epub indirme linki, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) mobi indirme linki, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabını indir, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı tanıtım bülteni, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) arka kapak yazısı, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı kaç sayfa, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) hangi yayınevi tarafından basıldı, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabının türü nedir, Yeraltından Notlar (Mini Kitap) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU