-->

Altıncı Hikaye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Altıncı Hikaye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Altıncı Hikaye kitabını inceleyeceğiz. Mehmed Sarı tarafından yazılan Altıncı Hikaye kitabı 2017-05-05 tarihinde yayınlanmıştır. Altıncı Hikaye kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Altıncı Hikaye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmed Sarı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Altıncı Hikaye Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmed Sarı tarafından kaleme alınmış Altıncı Hikaye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Harfler, anne karnındaki çocuk gibidirler, insan suretindedirler; ama konuşamazlar." Yeni yetme acemi "sözcük"lerle değil, yaşını başını almış tecrübeli "kelime"lerle kuruyor hikâyelerini yazar, bu yönüyle yıkıcılığı huy edinmiş modernizmi reddederek geleneğe bağlanıyor; ama oraya çakılıp kalmıyor, yol açıcı bir özgürlük ve özgünlük arzusuyla yürüyor adeta. Dilin bir din gibi seçim işi, üslubun ise tarih içerisinde konuşlanmak olduğunun farkında. Bu bakımdan Tanpınar'la akraba. Zafer Acar Şair-Yazar   Altıncı Hikâye, geleneksel bir anlatı tarzını yerli yerinde kullanılan modern ve postmodern öğelerle harmanlayarak geçmiş ile hâli ustalıkla buluşturan hikâyelerin içine çeker bizi… Altıncı Hikâye'deki hikâyeler kendi başlarına bağımsız birer anlatı olmakla birlikte, yazarın zamanı ve mekânı kullanışındaki ustalık, onları sanki tek ve büyük bir anlatının parçaları hâline dönüştürüyor. Bu yüzden yeniden ve yeniden okumaya davet ediyor okuru… Nuri Sağlam Akademisyen-Yazar   Ömer Seyfettin hikâyesi diyebileceğimiz anlatılardaki entrikalar, cinayetler, pusular ve insanüstü karışık olay zincirlemeleri ile aynı zamanda bir sosyoloji değerlendirmesiyle karşımıza çıkan hikâyeleri her okur kendine göre tamamlıyor… İsa Çolaker Akademisyen- Yazar


Altıncı Hikaye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Altıncı Hikaye


Altıncı Hikaye Kitabı İndirme Linkleri


Altıncı Hikaye Pdf İndirme Linkleri

Altıncı Hikaye Yandex Disk Pdf İndir

Altıncı Hikaye Google Drive Pdf İndir


Altıncı Hikaye Epub İndirme Linkleri

Altıncı Hikaye Yandex Disk Ebup İndir

Altıncı Hikaye Google Drive Epub İndir


Altıncı Hikaye Mobi İndirme Linkleri


Altıncı Hikaye Yandex Disk Mobi İndir

Altıncı Hikaye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Altıncı Hikaye Etiketleri

Altıncı Hikaye kitabı hakkında genel bilgiler, Altıncı Hikaye kitabının yazarı kimdir, Altıncı Hikaye kitabının özeti, Altıncı Hikaye pdf indirme linki, Altıncı Hikaye epub indirme linki, Altıncı Hikaye mobi indirme linki, Altıncı Hikaye kitabını indir, Altıncı Hikaye kitabı tanıtım bülteni, Altıncı Hikaye arka kapak yazısı, Altıncı Hikaye kitabı kaç sayfa, Altıncı Hikaye hangi yayınevi tarafından basıldı, Altıncı Hikaye kitabının türü nedir, Altıncı Hikaye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU