-->

Aşk İntiharın Peşinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk İntiharın Peşinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk İntiharın Peşinde kitabını inceleyeceğiz. Atilla Birkiye tarafından yazılan Aşk İntiharın Peşinde kitabı 2004-12-01 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk İntiharın Peşinde kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TELOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk İntiharın Peşinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Atilla Birkiye tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk İntiharın Peşinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Atilla Birkiye tarafından kaleme alınmış Aşk İntiharın Peşinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Atilla Birkiye'nin beşinci romanı olan Aşk İntiharın Peşinde, günümüzde geçen ve rastlantılarla yol alan bir "İstiklal caddesi gecesi"nin romanıdır. Yıllar sonra soğuk bir akşamüstü karşılaşan bir kadın ile bir erkek, "toplumsal politik tezleri"nden dolayı hayal kırıklığı yaşamış ve intihar etmeyi tasarlayan ortak arkadaşları üçüncü bir kişinin peşinden gider... Geçmişe ilişkin hesaplaşmayla koşut giden bu üçüncü kişiyi arayış, hem "İstiklal caddesi" mekânlarına ilişkin, hem iki roman kahramanıyla ilgili duygusal -anlatı içinde kendini yaratan- bir "başka" öyküye dönüşür. Aşk İntiharın Peşinde, örtülü bir aydın sorgulamasıyla birlikte, kültürümüzün, edebiyatımızın özgün ve derinlikli bilge kişilerinden, "bilinçli" intiharından dolayı "unutturulmuş" Beşir Fuad ile roman tarihimizin benzersiz yapıtlarından "imkânsız bir aşk öyküsü" olan Eylül'ün de bir anlamda izini sürmektedir.


Aşk İntiharın Peşinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk İntiharın Peşinde


Aşk İntiharın Peşinde Kitabı İndirme Linkleri


Aşk İntiharın Peşinde Pdf İndirme Linkleri

Aşk İntiharın Peşinde Yandex Disk Pdf İndir

Aşk İntiharın Peşinde Google Drive Pdf İndir


Aşk İntiharın Peşinde Epub İndirme Linkleri

Aşk İntiharın Peşinde Yandex Disk Ebup İndir

Aşk İntiharın Peşinde Google Drive Epub İndir


Aşk İntiharın Peşinde Mobi İndirme Linkleri


Aşk İntiharın Peşinde Yandex Disk Mobi İndir

Aşk İntiharın Peşinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk İntiharın Peşinde Etiketleri

Aşk İntiharın Peşinde kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk İntiharın Peşinde kitabının yazarı kimdir, Aşk İntiharın Peşinde kitabının özeti, Aşk İntiharın Peşinde pdf indirme linki, Aşk İntiharın Peşinde epub indirme linki, Aşk İntiharın Peşinde mobi indirme linki, Aşk İntiharın Peşinde kitabını indir, Aşk İntiharın Peşinde kitabı tanıtım bülteni, Aşk İntiharın Peşinde arka kapak yazısı, Aşk İntiharın Peşinde kitabı kaç sayfa, Aşk İntiharın Peşinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk İntiharın Peşinde kitabının türü nedir, Aşk İntiharın Peşinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU