-->

Aşka Yakalanış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşka Yakalanış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşka Yakalanış kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Bal tarafından yazılan Aşka Yakalanış kitabı 2018-11-23 tarihinde yayınlanmıştır. Aşka Yakalanış kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup UĞUR TUNA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşka Yakalanış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Bal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşka Yakalanış Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Bal tarafından kaleme alınmış Aşka Yakalanış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Akdeniz'in sakin ve şirin ilçesi Bozyazı'dan okumak için Ankara'ya gelen Ali, ismini aylar sonra öğrendiği mavi montlu bir kıza vurulur. Bir türlü yanına yaklaşamadığı güzele kâğıda döktüğü; "Yine kendimde olmadığım senli zamanların birinden yazıyorum. Sana yazdığım kaçıncı sensizlik bu bilmiyorum artık. Anlatıyorum bazen ve kime anlatsam kıskanıyor seni. Yazdıklarımı okuyorlar, yine hüzün yine hüzün.. Kim mutluluğunu yazmış ki ben yazayım? Konuşamadım ya hala seninle, derdimi kalemle anlatıyorum." satırlarıyla anlatmaya çalışır sevdasını. Aşkına inandırmak için her türlü yolu deneyen Ali asla sevdiğinden vazgeçmez. Acaba karşısındaki buna değer mi? Yoksa arkadaşı Ferhat'ı mı dinlemeli? 'Aşka Yakalanış' aşkı, umudu, umutsuzluğu, çaresizliği içinizde hissettirecek muhteşem bir kitap.


Aşka Yakalanış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşka Yakalanış


Aşka Yakalanış Kitabı İndirme Linkleri


Aşka Yakalanış Pdf İndirme Linkleri

Aşka Yakalanış Yandex Disk Pdf İndir

Aşka Yakalanış Google Drive Pdf İndir


Aşka Yakalanış Epub İndirme Linkleri

Aşka Yakalanış Yandex Disk Ebup İndir

Aşka Yakalanış Google Drive Epub İndir


Aşka Yakalanış Mobi İndirme Linkleri


Aşka Yakalanış Yandex Disk Mobi İndir

Aşka Yakalanış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşka Yakalanış Etiketleri

Aşka Yakalanış kitabı hakkında genel bilgiler, Aşka Yakalanış kitabının yazarı kimdir, Aşka Yakalanış kitabının özeti, Aşka Yakalanış pdf indirme linki, Aşka Yakalanış epub indirme linki, Aşka Yakalanış mobi indirme linki, Aşka Yakalanış kitabını indir, Aşka Yakalanış kitabı tanıtım bülteni, Aşka Yakalanış arka kapak yazısı, Aşka Yakalanış kitabı kaç sayfa, Aşka Yakalanış hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşka Yakalanış kitabının türü nedir, Aşka Yakalanış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU