-->

Biri Vardı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Biri Vardı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Biri Vardı kitabını inceleyeceğiz. Pınar Çalıkkaya tarafından yazılan Biri Vardı kitabı 2016-06-07 tarihinde yayınlanmıştır. Biri Vardı kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup 1984 YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Biri Vardı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Pınar Çalıkkaya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Biri Vardı Kitabı Tanıtım Bülteni

Pınar Çalıkkaya tarafından kaleme alınmış Biri Vardı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zamanın ve mekânın anlamsızlaştığı beyaz odadaki doktor kendini fazla hissetmiş olacak ki bizi yalnız bıraktı. Biraz daha oturdum. Ona bakarak pantolonlarımı ütücüye vermeye, temizlikçi kadını değiştirmeye, yanımda çalışanlardan birini terfi ettirmeye karar verdim. Hastaneye bir daha ne zaman gelebileceğimi düşündüm. Düşünemedim... Cüzdanımdaki buruşmuş fotoğrafı başucuna bırakıp dergiyle odadan çıktım. Hastanenin kafesinde kendime koyu bir kahve ısmarlayarak dergideki yazıyı okudum. Doktor okumam gereken sayfanın kenarını bükmüştü.


Biri Vardı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Biri Vardı


Biri Vardı Kitabı İndirme Linkleri


Biri Vardı Pdf İndirme Linkleri

Biri Vardı Yandex Disk Pdf İndir

Biri Vardı Google Drive Pdf İndir


Biri Vardı Epub İndirme Linkleri

Biri Vardı Yandex Disk Ebup İndir

Biri Vardı Google Drive Epub İndir


Biri Vardı Mobi İndirme Linkleri


Biri Vardı Yandex Disk Mobi İndir

Biri Vardı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Biri Vardı Etiketleri

Biri Vardı kitabı hakkında genel bilgiler, Biri Vardı kitabının yazarı kimdir, Biri Vardı kitabının özeti, Biri Vardı pdf indirme linki, Biri Vardı epub indirme linki, Biri Vardı mobi indirme linki, Biri Vardı kitabını indir, Biri Vardı kitabı tanıtım bülteni, Biri Vardı arka kapak yazısı, Biri Vardı kitabı kaç sayfa, Biri Vardı hangi yayınevi tarafından basıldı, Biri Vardı kitabının türü nedir, Biri Vardı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU