-->

Burun Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Burun Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Burun kitabını inceleyeceğiz. Nikolay Vasilievich Gogol tarafından yazılan Burun kitabı 2017-05-12 tarihinde yayınlanmıştır. Burun kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Burun hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nikolay Vasilievich Gogol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Burun Kitabı Tanıtım Bülteni

Nikolay Vasilievich Gogol tarafından kaleme alınmış Burun kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"N. V. Gogol uzun süre bu şakanın basılmasını istemedi; ama biz, bu öyküde öyle şaşırtıcı, akla sığmaz, neşeli, özgün şeyler bulduk ki öykünün elyazmasının bize verdiği zevki okuyucularımızla paylaşmaya razı olması için kendisini güçlükle kandırabildik."   (Aleksandr Puşkin)   "Keyifli keyifli güldü; fakat bu dünyada hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Bu neşe de her geçen dakika tükenecektir. Bir sonrakinde, daha da tükenecektir. Sonunda suda genişleyerek ilerleyen halkaların birleşerek dümdüz olması gibi biz de eski halimize döneriz."


Burun Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Burun


Burun Kitabı İndirme Linkleri


Burun Pdf İndirme Linkleri

Burun Yandex Disk Pdf İndir

Burun Google Drive Pdf İndir


Burun Epub İndirme Linkleri

Burun Yandex Disk Ebup İndir

Burun Google Drive Epub İndir


Burun Mobi İndirme Linkleri


Burun Yandex Disk Mobi İndir

Burun Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Burun Etiketleri

Burun kitabı hakkında genel bilgiler, Burun kitabının yazarı kimdir, Burun kitabının özeti, Burun pdf indirme linki, Burun epub indirme linki, Burun mobi indirme linki, Burun kitabını indir, Burun kitabı tanıtım bülteni, Burun arka kapak yazısı, Burun kitabı kaç sayfa, Burun hangi yayınevi tarafından basıldı, Burun kitabının türü nedir, Burun kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU