-->

Çayı Koy Geliyorum Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çayı Koy Geliyorum Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çayı Koy Geliyorum kitabını inceleyeceğiz. Duygu Uğur tarafından yazılan Çayı Koy Geliyorum kitabı 2018-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. 124 sayfa olarak yayınlanan Çayı Koy Geliyorum kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ATAYURT YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çayı Koy Geliyorum hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Duygu Uğur tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çayı Koy Geliyorum Kitabı Tanıtım Bülteni

Duygu Uğur tarafından kaleme alınmış Çayı Koy Geliyorum kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben hatalarımdan, zaaflarımdan etkilendim en çok. Kendimle bir hesaplaşma sanki. Mizahi bir anlatım yakalamaya çalışarak, hafifleterek kendimi temize çıkartmaya çalışmak gibi, günah çıkartmak gibi… Yaşadıklarımı zamanına göre sıralamadım ama tüm yaşamımı kapsıyor. Yazılarım gerçeklik açısından son derece gerçek, hikâyeyi süslemek için bile olsa en ufak bir çarpıtma yok. Dürüstlüğümden değil yeteneksizliğimden kaynaklanıyor bu durum. O yüzden seviyorum belki. Samimiyet durumuna gelince, belki kendime bile itiraf edemediğim çok daha büyük hatalarım, günahlarım vardır. Belki bir gün… Onları da…


Çayı Koy Geliyorum Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çayı Koy Geliyorum


Çayı Koy Geliyorum Kitabı İndirme Linkleri


Çayı Koy Geliyorum Pdf İndirme Linkleri

Çayı Koy Geliyorum Yandex Disk Pdf İndir

Çayı Koy Geliyorum Google Drive Pdf İndir


Çayı Koy Geliyorum Epub İndirme Linkleri

Çayı Koy Geliyorum Yandex Disk Ebup İndir

Çayı Koy Geliyorum Google Drive Epub İndir


Çayı Koy Geliyorum Mobi İndirme Linkleri


Çayı Koy Geliyorum Yandex Disk Mobi İndir

Çayı Koy Geliyorum Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çayı Koy Geliyorum Etiketleri

Çayı Koy Geliyorum kitabı hakkında genel bilgiler, Çayı Koy Geliyorum kitabının yazarı kimdir, Çayı Koy Geliyorum kitabının özeti, Çayı Koy Geliyorum pdf indirme linki, Çayı Koy Geliyorum epub indirme linki, Çayı Koy Geliyorum mobi indirme linki, Çayı Koy Geliyorum kitabını indir, Çayı Koy Geliyorum kitabı tanıtım bülteni, Çayı Koy Geliyorum arka kapak yazısı, Çayı Koy Geliyorum kitabı kaç sayfa, Çayı Koy Geliyorum hangi yayınevi tarafından basıldı, Çayı Koy Geliyorum kitabının türü nedir, Çayı Koy Geliyorum kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU