-->

Davul Tozu Minare Gölgesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Davul Tozu Minare Gölgesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Davul Tozu Minare Gölgesi kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Harmancı tarafından yazılan Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı 2012-09-03 tarihinde yayınlanmıştır. 96 sayfa olarak yayınlanan Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Davul Tozu Minare Gölgesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Harmancı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Davul Tozu Minare Gölgesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Harmancı tarafından kaleme alınmış Davul Tozu Minare Gölgesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Anadolu'ya sıkıştırılmış bir yüreğin, Anadolu'dan başlayarak fışkıracak bir coşkuya imanı… Sınırları ve cetvelleri ve işgalcileri ve hainleri bilen değil sezen, gören değil hisseden, aşkını da nefretini de bileyen bir yüreğin imanı… Kumandanı olduğu kalenin burçlarında elinde kılıç uzaklara dalıp giden, fetih nedir bilen bir uç beyinin duasıdır içimde uğuldayan. Yedi yiğit doğurup yedisini de şehit vermiş bir ananın yüzündeki gülüş, yüreğindeki ateştir içimde yanan. Atları çalınmış, kılıçları gömülmüş, hayatın ortasında yapayalnız, anlamsız bırakılmış süvarileriz biz. Biliyor, söyleyemiyoruz. Duyuyor, aktaramıyoruz. Anlıyor, anlatamıyoruz. Ağlıyor, ağlatamıyoruz. İçimizdeki acı bundan! Duy sesini arzın çivilerini sökecek kerpetenlerin. Dinle! Mutlaka gerçekleşecek olanın gittikçe büyüyen çığlığını. Gök yarılmadan, yıldızlar dökülmeden gökyüzünden karanlıklar içindeki ışığa iman et. Her şeyin dayandığı şeye dayandır umutlarını.


Davul Tozu Minare Gölgesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Davul Tozu Minare Gölgesi


Davul Tozu Minare Gölgesi Kitabı İndirme Linkleri


Davul Tozu Minare Gölgesi Pdf İndirme Linkleri

Davul Tozu Minare Gölgesi Yandex Disk Pdf İndir

Davul Tozu Minare Gölgesi Google Drive Pdf İndir


Davul Tozu Minare Gölgesi Epub İndirme Linkleri

Davul Tozu Minare Gölgesi Yandex Disk Ebup İndir

Davul Tozu Minare Gölgesi Google Drive Epub İndir


Davul Tozu Minare Gölgesi Mobi İndirme Linkleri


Davul Tozu Minare Gölgesi Yandex Disk Mobi İndir

Davul Tozu Minare Gölgesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Davul Tozu Minare Gölgesi Etiketleri

Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı hakkında genel bilgiler, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabının yazarı kimdir, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabının özeti, Davul Tozu Minare Gölgesi pdf indirme linki, Davul Tozu Minare Gölgesi epub indirme linki, Davul Tozu Minare Gölgesi mobi indirme linki, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabını indir, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı tanıtım bülteni, Davul Tozu Minare Gölgesi arka kapak yazısı, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı kaç sayfa, Davul Tozu Minare Gölgesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabının türü nedir, Davul Tozu Minare Gölgesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU