-->

Deniz’de Bir Damlaydı Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabını inceleyeceğiz. Habib Mert tarafından yazılan Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı 2016-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KALENDER YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Deniz'de Bir Damlaydı Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Habib Mert tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Habib Mert tarafından kaleme alınmış Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Deniz'i aşk sanmıştım önceleri. Yanılmışım. Ağır bir bedel ödedikten sonra anladım ki Deniz'de bir damlaymış meğer Aşk."   Evet geldi. Bir nisan sabahı… Güneşten kızıllar sürerek göğün yanaklarına… Usulca sokuldu buzdan kalbime. Önce gözleri değdi gözlerime gece kadar ıslaktı. Şafak kadar aydınlık, güneş kadar sıcaktı. Kirpiklerinin gölgeliğinden kirpiklerimin kurak iklimine aktı, baharı firar etmiş bir mevsim serinliğinde. Üşüdüm önce, sonra ateş sardı afakımı. Kalbim, mahremiyet ile sırrın, gizlilik ile bilinmezliğin, tutku ile aşkın çözülmez meydanı oldu. Baktın mı bir başka bakardın gözlerime. Gözlerinle gözlerime sokulurdun usulca. Gökte fırtınanın önüne katıp dörtnala koşturduğu bulutlar gibi yüreğim coşardı. İliklerime kadar titrerdim ama sen görmezdin. Zaman dursun isterdim gözlerin gözlerime değdiğinde. Kabıma sığmazdım. Yürüyüşüm değişirdi farkında olmadan. Daha bir dik yürürdüm. Daha bir sağlam basardım kaldırımlara. Çökmezdi omuzlarım şimdiki gibi. Gökyüzünün mavilikleri okşardı başımı. Tıka basa sevgi dolardı yüreğim. Güne seninle başlardı sanki şehir. Öylesine heyecan dolu, öylesine sevecen… Tarla kuşlarının şarkısı duyulurdu çok uzaklardan. Serçeler eşlik ederdi onlara. Perdelerin aralığından süzülüp, güneş öperdi yanaklarından ve sen, sabah güllerinin mahmurluğu gözlerinde uyanırdın. Renkler uyanırdı… Gökyüzünde mavi, çimenlerde yeşil uyanırdı. Kelebekler uyanırdı erken saatte ve etrafında uçuşurdu pencerenin. Bir günlük ömre seni sığdırmak istercesine…


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Deniz'de Bir Damlaydı Aşk


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Kitabı İndirme Linkleri


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Pdf İndirme Linkleri

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Yandex Disk Pdf İndir

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Google Drive Pdf İndir


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Epub İndirme Linkleri

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Yandex Disk Ebup İndir

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Google Drive Epub İndir


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Mobi İndirme Linkleri


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Yandex Disk Mobi İndir

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Deniz'de Bir Damlaydı Aşk Etiketleri

Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabının yazarı kimdir, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabının özeti, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk pdf indirme linki, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk epub indirme linki, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk mobi indirme linki, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabını indir, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı tanıtım bülteni, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk arka kapak yazısı, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı kaç sayfa, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabının türü nedir, Deniz'de Bir Damlaydı Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU