-->

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Haluk Özyurt tarafından yazılan Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı 2017-01-06 tarihinde yayınlanmıştır. 128 sayfa olarak yayınlanan Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ÖZGÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Haluk Özyurt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Haluk Özyurt tarafından kaleme alınmış Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kadim dostum,gazeteciliğe aynı mekanlarda başladığımız Haluk Özyurt,sonraki yıllarda giriştiği tur rehberliğinin kendisinde bıraktığı hoş anıları kitaplaştırmış.Her biri gerçek olan bu mizah tadındaki anılar, eğer varsa, turizm tarihimiz içinde de kendilerine yer bulacaktır.Haluk'a ellerine sağlık diyor,su gibi akıp giden öykülerle sizi baş başa bırakıyorum.                             Melih AŞIK Haluk Özyurt'un "GİDE GİDE GELE GELE, Bir Tur Rehberi'nin Gözünden"kitabı ilgi görmüş, beğeni kazanmıştı. Şimdilerde "GİDE GİDE GELE GELE-2"yi önümüze koyarak renkli izlenimlerini/gözlemlerini okurlarıyla paylaşmayı sürdürüyor. Cüneyt AKALIN Yazarın yarım yüzyıldır bildiğim ironik konuşma biçimini yazıya ne denli başarılı biçimde yansıttığını Gide Gide Gele Gele-1'i okurken fark etmiştim.İkinci kitap da, ilkinin üslup güzelliğine katılan merak unsurlarıyla bir solukta okunuyor. Vecdi SEVİĞ "Yolculuğu severim Halil İbrahim İnsan bir yere gidiyormuş gibi olur" demişti şair.Haluk Özyurt, gezisine katılanlara gerçek bir yolculuğun doyumunu sağlarken, geziye katılamayanların o güzelliklerden mahrum kalmasına razı olmayan gönlünün ışığıyla, birikimlerini kitaba dönüştürüyor.Kitabı okurken kültür, tarih ve siyaset perspektifinden folklorik hikayeleri ile birlikte anlatılan yerlerde nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Aydın ESEN


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden)


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Kitabı İndirme Linkleri


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Pdf İndirme Linkleri

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Yandex Disk Pdf İndir

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Google Drive Pdf İndir


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Epub İndirme Linkleri

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Yandex Disk Ebup İndir

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Google Drive Epub İndir


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Mobi İndirme Linkleri


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Yandex Disk Mobi İndir

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) Etiketleri

Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı hakkında genel bilgiler, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabının yazarı kimdir, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabının özeti, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) pdf indirme linki, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) epub indirme linki, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) mobi indirme linki, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabını indir, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı tanıtım bülteni, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) arka kapak yazısı, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı kaç sayfa, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) hangi yayınevi tarafından basıldı, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabının türü nedir, Gide Gide Gele Gele 2 (Bir Tur Rehberinin Gözünden) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU