-->

Tırı Vırı Dünya Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tırı Vırı Dünya Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tırı Vırı Dünya kitabını inceleyeceğiz. Burak Sarımehmetoğlu tarafından yazılan Tırı Vırı Dünya kitabı 2015-05-08 tarihinde yayınlanmıştır. Tırı Vırı Dünya kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup POTKAL KİTAP YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tırı Vırı Dünya hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Burak Sarımehmetoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tırı Vırı Dünya Kitabı Tanıtım Bülteni

Burak Sarımehmetoğlu tarafından kaleme alınmış Tırı Vırı Dünya kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hangi ağacın dalından düşmüş sarı yaprağım, hangi rüzgâr uçurdu beni buralara? Bu kaldırımlar kimin, bu insanlar nereye koşuyor böyle?  Ve bu hava; kış mıdır yaz mıdır belli değil.- Van'ın dağında bir çobanım ben, ne okumam var ne yazmam; ne rahat yatak çeker canım, ne de masada yemek yerim. Karadenizli yaşlı bir balıkçıyım; balığın bol olduğu zamanlardan kalma hikâyelerim var, kasalarca lüferim, kovalar dolusu istavritim, mezgitim var. İstanbullu bir börekçiyim, yıllar önce gelmişim Amasya'dan. Sabahın köründe kalkar bir köşe başı tutarım, bellidir müşterilerim; iki fazla, üç eksik… Sizin hikâyenizden farkı yoktur hikâyemin, yaşadığınız farksızdır yaşadıklarımdan.


Tırı Vırı Dünya Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tırı Vırı Dünya


Tırı Vırı Dünya Kitabı İndirme Linkleri


Tırı Vırı Dünya Pdf İndirme Linkleri

Tırı Vırı Dünya Yandex Disk Pdf İndir

Tırı Vırı Dünya Google Drive Pdf İndir


Tırı Vırı Dünya Epub İndirme Linkleri

Tırı Vırı Dünya Yandex Disk Ebup İndir

Tırı Vırı Dünya Google Drive Epub İndir


Tırı Vırı Dünya Mobi İndirme Linkleri


Tırı Vırı Dünya Yandex Disk Mobi İndir

Tırı Vırı Dünya Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tırı Vırı Dünya Etiketleri

Tırı Vırı Dünya kitabı hakkında genel bilgiler, Tırı Vırı Dünya kitabının yazarı kimdir, Tırı Vırı Dünya kitabının özeti, Tırı Vırı Dünya pdf indirme linki, Tırı Vırı Dünya epub indirme linki, Tırı Vırı Dünya mobi indirme linki, Tırı Vırı Dünya kitabını indir, Tırı Vırı Dünya kitabı tanıtım bülteni, Tırı Vırı Dünya arka kapak yazısı, Tırı Vırı Dünya kitabı kaç sayfa, Tırı Vırı Dünya hangi yayınevi tarafından basıldı, Tırı Vırı Dünya kitabının türü nedir, Tırı Vırı Dünya kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU