-->

İhanet Noktası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İhanet Noktası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İhanet Noktası kitabını inceleyeceğiz. Dan Brown tarafından yazılan İhanet Noktası kitabı 2018-12-03 tarihinde yayınlanmıştır. İhanet Noktası kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İhanet Noktası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dan Brown tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İhanet Noktası Kitabı Tanıtım Bülteni

Dan Brown tarafından kaleme alınmış İhanet Noktası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

NASA'ya bağlı bir uydu Kuzey Kutbu'nun derinliklerine gömülü nadir bulunan bir nesnenin varlığını belirler. Bir süredir bocalamakta olan NASA bunu bir zafer olarak niteler. Amerikan uzay politikasını ve yaklaşmakta olan başkanlık seçimini derinden etkileyecek bir zaferdir bu... Başkan, Beyaz Saray Gizli Haber Alma Analisti Rachel Sexton'ı Milne Buzul Katmanı'na gönderir. Karizmatik bilim adamı Michael Tolland başkanlığında uzmanlardan oluşan bir ekiple Kuzey Kutbu'na giden Rachel, bir süre sonra akla gelmedik bir oyunu ortaya çıkarır. Tüm dünyayı amansız bir düşmanlığa sürükleyecek bir bilim sahtekârlığı söz konusudur. Rachel, Başkan'la bağlantı kuramadan Michael ölümcül bir saldırıya uğrar. Gerçeğin ortaya çıkmasını istemeyen esrarengiz biri, katillerden oluşan bir ekiple herkesi ortadan kaldırmaktadır. Issız ve ölümcül bir çevrede bir avuç insanın tüm umudu bu korkunç sahtekârlığın arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılmasıdır. Öğrenecekleri gerçek ihanetin doruk noktasıdır.


İhanet Noktası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İhanet Noktası


İhanet Noktası Kitabı İndirme Linkleri


İhanet Noktası Pdf İndirme Linkleri

İhanet Noktası Yandex Disk Pdf İndir

İhanet Noktası Google Drive Pdf İndir


İhanet Noktası Epub İndirme Linkleri

İhanet Noktası Yandex Disk Ebup İndir

İhanet Noktası Google Drive Epub İndir


İhanet Noktası Mobi İndirme Linkleri


İhanet Noktası Yandex Disk Mobi İndir

İhanet Noktası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İhanet Noktası Etiketleri

İhanet Noktası kitabı hakkında genel bilgiler, İhanet Noktası kitabının yazarı kimdir, İhanet Noktası kitabının özeti, İhanet Noktası pdf indirme linki, İhanet Noktası epub indirme linki, İhanet Noktası mobi indirme linki, İhanet Noktası kitabını indir, İhanet Noktası kitabı tanıtım bülteni, İhanet Noktası arka kapak yazısı, İhanet Noktası kitabı kaç sayfa, İhanet Noktası hangi yayınevi tarafından basıldı, İhanet Noktası kitabının türü nedir, İhanet Noktası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU