-->

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabını inceleyeceğiz. Diana Gabaldon tarafından yazılan Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı 2018-01-25 tarihinde yayınlanmıştır. Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Diana Gabaldon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Kitabı Tanıtım Bülteni

Diana Gabaldon tarafından kaleme alınmış Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Haziran, 1778.  Dünya altüst olmuş halde. Yükselen bağımsızlık seslerinin arasında hayatta kalmaya çalışan Claire ve Jamie için hayat daha da zor. Kaybettikleri için yas tutsalar da birbirlerine tutunup yaşamaya devam etmeliler. Artık tek istedikleri eve, Tepe'nin huzurlu sessizliğine geri dönmek. Ancak evleriyle aralarında binlerce insanın hayatının değiştirecek kanlı bir iç savaş var.  "Tarihi fantezi türü hayranlarının merakla beklediği tutku ve macera!" People "Gabaldon'dan sürükleyici, heyecanlı ve bağımlılık yapan bir kitap daha… Derin bir nefes alın ve yolculuğun tadını çıkarın." Library Journal   "İnsanın cesaretinin boyutlarını, ruhunun ağırlığını ve kalbinin derinliğini bir tuvale çizen, büyük bir macera." CNN


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1)


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Kitabı İndirme Linkleri


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Pdf İndirme Linkleri

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Yandex Disk Pdf İndir

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Google Drive Pdf İndir


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Epub İndirme Linkleri

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Yandex Disk Ebup İndir

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Google Drive Epub İndir


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Mobi İndirme Linkleri


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Yandex Disk Mobi İndir

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) Etiketleri

Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı hakkında genel bilgiler, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabının yazarı kimdir, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabının özeti, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) pdf indirme linki, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) epub indirme linki, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) mobi indirme linki, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabını indir, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı tanıtım bülteni, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) arka kapak yazısı, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı kaç sayfa, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) hangi yayınevi tarafından basıldı, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabının türü nedir, Kalbimin Kanıyla Yazdım (Kısım 1) kitabı kime aittir.


1 Yorum :

  1. merhaba
    Diana Gabaldon Kalbimin Kanıyla Yazdım I ve II kitaplarını indirmek istediğimde başka siteye yönlendiriyor ve indirme olmuyor. Kırık Link ve silinmiş kitap bölümünüze girdiğimde ise orası da başka siteye yönlendiriyor. Bu kitapları nasıl indirebilirim?

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU