-->

Karanlıktaki Kadınlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karanlıktaki Kadınlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karanlıktaki Kadınlar kitabını inceleyeceğiz. Kollektif tarafından yazılan Karanlıktaki Kadınlar kitabı 2018-03-06 tarihinde yayınlanmıştır. Karanlıktaki Kadınlar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup BİLGİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karanlıktaki Kadınlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kollektif tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karanlıktaki Kadınlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Kollektif tarafından kaleme alınmış Karanlıktaki Kadınlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Denge, bir sonraki dişil enerjinin yükselişine değin erk-baskısı altında ezilmeye mahkûm edilmişti. Zira cehennem dünyanın merkezinde yanmaya devam etmekteydi."   Kadınlar bu kez tekinsiz öyküler anlatıyor… Ama yakınarak, mağduriyeti yücelterek değil… Kadınlığın hep bilinen ama bilmezden gelinen gücüyle… Kız Kulesi'nde bulunan albino bebek, Maltepe'deki Bakireler Tapınağı, İstanbul'a gelen büyücü, Büyükada Rum Yetimhanesi'ndeki hayalet, Yerebatan Sarnıcı'ndaki Medusa, Üsküdar Toptaşı'nda Valide-i Atik Külliyesi'ndeki gebe kadınlar, Kadıköy'de Süreyya Operası'nda bir soprano, Caddebostan'ın gizemli geçmişindeki cadı bostanı, Ayasofya'nın dehlizlerinde Sofia'nın dönüşümü… Hepsi dokuz ayrı kadının imbiğinden geçerek, dokuz ayrı öyküyle bu kitabın sayfalarında buluşuyor. İstanbul'un her biri farklı bir sır barındıran köşesinde, kadınların rehberliğinde gizemli, heyecanlı, gerilimli bir yolculuk…


Karanlıktaki Kadınlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karanlıktaki Kadınlar


Karanlıktaki Kadınlar Kitabı İndirme Linkleri


Karanlıktaki Kadınlar Pdf İndirme Linkleri

Karanlıktaki Kadınlar Yandex Disk Pdf İndir

Karanlıktaki Kadınlar Google Drive Pdf İndir


Karanlıktaki Kadınlar Epub İndirme Linkleri

Karanlıktaki Kadınlar Yandex Disk Ebup İndir

Karanlıktaki Kadınlar Google Drive Epub İndir


Karanlıktaki Kadınlar Mobi İndirme Linkleri


Karanlıktaki Kadınlar Yandex Disk Mobi İndir

Karanlıktaki Kadınlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karanlıktaki Kadınlar Etiketleri

Karanlıktaki Kadınlar kitabı hakkında genel bilgiler, Karanlıktaki Kadınlar kitabının yazarı kimdir, Karanlıktaki Kadınlar kitabının özeti, Karanlıktaki Kadınlar pdf indirme linki, Karanlıktaki Kadınlar epub indirme linki, Karanlıktaki Kadınlar mobi indirme linki, Karanlıktaki Kadınlar kitabını indir, Karanlıktaki Kadınlar kitabı tanıtım bülteni, Karanlıktaki Kadınlar arka kapak yazısı, Karanlıktaki Kadınlar kitabı kaç sayfa, Karanlıktaki Kadınlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Karanlıktaki Kadınlar kitabının türü nedir, Karanlıktaki Kadınlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU