-->

Köstebek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Köstebek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Köstebek kitabını inceleyeceğiz. John Le Carre tarafından yazılan Köstebek kitabı 2008-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Köstebek kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup E YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Köstebek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Le Carre tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Köstebek Kitabı Tanıtım Bülteni

John Le Carre tarafından kaleme alınmış Köstebek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Köstebek casusluk romanları içerisinde bir klasiktir ve soğuk savaş döneminin en önemli eserlerinden biri olarak kabul edilir. Tam ortaya yerleştirilmiş kimsenin fark etmediği ama herkesin gördüğü bir tuzaktır; casusluk literatürüne girmiş, yerleşmiş bir olgudur. Örgüt içindeki köstebek avı sırasında İngiliz istihbarat örgütü nam-ı diğer Sirk'in iç çatışmalarını, hesaplaşmalarını, müthiş entrikaları, devletler arası değiş-tokuşları, üstte ve altta var olan ilişkileri, stratejileri anlatır. Birbiri ardına gelişen ve birbirini saran kurgusuyla farklı farklı hayatların içine giren-çıkan, hem istihbarat içine bir yolculuk hem de insan psikolojisi üzerine derinlemesine bir analizdir. İşte John Le Carré'nin sırrını oluşturan şey: Olağanüstü bir dünyanın çevresindeki gerçek hayatlar... Ne gözünden ateş çıkaran adamlar ne de kayaları yerinden oynatan ajanlar, hepsi gerçek, bire bir, duygularıyla var olan kanlı canlı insanlar...


Köstebek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Köstebek


Köstebek Kitabı İndirme Linkleri


Köstebek Pdf İndirme Linkleri

Köstebek Yandex Disk Pdf İndir

Köstebek Google Drive Pdf İndir


Köstebek Epub İndirme Linkleri

Köstebek Yandex Disk Ebup İndir

Köstebek Google Drive Epub İndir


Köstebek Mobi İndirme Linkleri


Köstebek Yandex Disk Mobi İndir

Köstebek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Köstebek Etiketleri

Köstebek kitabı hakkında genel bilgiler, Köstebek kitabının yazarı kimdir, Köstebek kitabının özeti, Köstebek pdf indirme linki, Köstebek epub indirme linki, Köstebek mobi indirme linki, Köstebek kitabını indir, Köstebek kitabı tanıtım bülteni, Köstebek arka kapak yazısı, Köstebek kitabı kaç sayfa, Köstebek hangi yayınevi tarafından basıldı, Köstebek kitabının türü nedir, Köstebek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU