-->

Kozmosta Görüşürüz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kozmosta Görüşürüz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kozmosta Görüşürüz kitabını inceleyeceğiz. Jack Cheng tarafından yazılan Kozmosta Görüşürüz kitabı 2018-11-28 tarihinde yayınlanmıştır. Kozmosta Görüşürüz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kozmosta Görüşürüz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jack Cheng tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kozmosta Görüşürüz Kitabı Tanıtım Bülteni

Jack Cheng tarafından kaleme alınmış Kozmosta Görüşürüz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Mucize'den beri bu kadar etkileyici bir kitap okumamıştım." Jennifer Niven, The New York Times çoksatanı Hayatın Kıyısında'nın yazarı   On bir yaşındaki Alex Peroski uzayı ve roketleri, annesini, ağabeyini ve ismini hayran olduğu gökbilimciden esinlenerek koyduğu köpeği Carl Sagan'ı çok sevmektedir. Tek isteği Carl Sagan'ın Altın Plak'ı 1977'de Voyager'la uzaya gönderdiği gibi iPod'unu uzaya fırlatmaktır. Böylece uzaydaki yaşam formlarına dünyadaki ve kendi dünyasındaki hayatın nasıl olduğunu anlatacaktır. Fakat babası uzun zaman önce ölen, sorunlu bir annesi ve pek ortalarda görünmeyen bir ağabeyi olan Alex bir yandan da büyük sorularla boğuşmaktadır. Nereden geliyorum? Uzayda kim var? Ve hepsinden önemlisi: Nasıl cesur olurum? Cevapların peşine düşen Alex tüm dünyasını tepetaklak edecek sıradışı bir yolculuğa çıkacaktır. Uzay sevdalısı bir çocuğun aile ve yuva arayışını anlatan Kozmosta Görüşürüz neşe, iyimserlik, kararlılık ve müthiş bir yüreğin eseri.   "Bir armağan… mucize gibi." Paul Griffin   "Hayata sıkı sıkıya sarılmanızı sağlayacak bir eser." The Wall Street Journal   "Bu kitaba bayıldım; karakterlere, öyküye ama en çok Jack Cheng'in yarattığı sese. Bu kitap uzun süredir okuduğum en iyi kitap. Dünyaya bakış açınızı değiştirecek türden bir roman." Holly Goldberg Sloan   "Muhteşem." Entertainment Weekly   "Hayata sıkı sıkıya sarılıyor." The Wall Street Journal   "Tam kıvamında." The New York Times Book Review   "Karşı konulmaz." The Chicago Tribune   "Dikkat çekici, ilham verici ve bazı bölümleri çok komik." Kirkus Reviews   "Hızlı bir bilinç akışı gibi." Publishers Weekly   "Gerçekten büyülü." Ally Condie   "İnsanı içine çekiyor ve bırakmıyor." Common Sense Media   "İnanılmaz." BookRiot   "Saflık ve hiç bitmeyen bir iyimserlikle dolu." School Library Journal   "İlham veriyor." Time for Kids   "Nezaket, sevgi ve anlayış için insanlar olarak ne büyük bir kapasitemiz olduğunu kanıtlar nitelikte." Gary D.   "Işıl ışıl ve kalpten. 11 yaşındaki Alex Petroski'nin öyküsü yüreğinize işleyecek." ImaginationSoup   "Dokunaklı ve akıldan çıkmayacak bir roman… derinlemesine ve tam anlamıyla insani." The Guardian   "Uzay şakalarıyla çocuk düşüncelerinin naifliğine ışık tutan anlatımı muhteşem." Financial Times   "Yıllardır okuduğum en başarılı yolculuk öyküsü. Alex akıllardan çıkmayacak tatlılıkta bir yazar ve hikâyesi âdeta başka bir dünyadan." Robin Stevens   "Zekice kurgulanmış öyküsü ve kalplere dokunan kahramanıyla tam bir başyapıt." Daily Mail   "Cheng bir çocuğun gözlerinden kozmosa attığı bakışla gerçek bir şölen yaratmış." Daily Telegraph


Kozmosta Görüşürüz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kozmosta Görüşürüz


Kozmosta Görüşürüz Kitabı İndirme Linkleri


Kozmosta Görüşürüz Pdf İndirme Linkleri

Kozmosta Görüşürüz Yandex Disk Pdf İndir

Kozmosta Görüşürüz Google Drive Pdf İndir


Kozmosta Görüşürüz Epub İndirme Linkleri

Kozmosta Görüşürüz Yandex Disk Ebup İndir

Kozmosta Görüşürüz Google Drive Epub İndir


Kozmosta Görüşürüz Mobi İndirme Linkleri


Kozmosta Görüşürüz Yandex Disk Mobi İndir

Kozmosta Görüşürüz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kozmosta Görüşürüz Etiketleri

Kozmosta Görüşürüz kitabı hakkında genel bilgiler, Kozmosta Görüşürüz kitabının yazarı kimdir, Kozmosta Görüşürüz kitabının özeti, Kozmosta Görüşürüz pdf indirme linki, Kozmosta Görüşürüz epub indirme linki, Kozmosta Görüşürüz mobi indirme linki, Kozmosta Görüşürüz kitabını indir, Kozmosta Görüşürüz kitabı tanıtım bülteni, Kozmosta Görüşürüz arka kapak yazısı, Kozmosta Görüşürüz kitabı kaç sayfa, Kozmosta Görüşürüz hangi yayınevi tarafından basıldı, Kozmosta Görüşürüz kitabının türü nedir, Kozmosta Görüşürüz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU