-->

Ateş Etme İstanbul Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ateş Etme İstanbul Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ateş Etme İstanbul kitabını inceleyeceğiz. Celil Oker tarafından yazılan Ateş Etme İstanbul kitabı 2018-07-01 tarihinde yayınlanmıştır. Ateş Etme İstanbul kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ateş Etme İstanbul hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Celil Oker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ateş Etme İstanbul Kitabı Tanıtım Bülteni

Celil Oker tarafından kaleme alınmış Ateş Etme İstanbul kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Uzun süredir herhangi bir vaka almadığı için artık paslanmakta olduğunu düşünen Dedektif Remzi Ünal'ın kapısı nihayet çalındığında, karşısında onun bütün şartlarını koşulsuz olarak kabul eden bir müşteri adayı vardır. Bu kişi, kayıp hemşire sevgilisini arayan genç doktor Kemal Arsan'dır. Bir hafta önce sırra kadem basan hemşire Begüm Kalyon ne telefonlara cevap vermektedir ne de onu bir gören olmuştur. Evinde ise in cin top oynamaktadır. Araştırmalarına kayıp hemşirenin yakın çevresini sorgulayarak başlayan Remzi Ünal, onun bir şeylerden çok korktuğuna kanaat getirir ve samimi arkadaşlarından birinin evinde saklandığından şüphelenerek oraya gider. Karşısında sıradan bir kayıp vakasını planlı bir cinayet davasına dönüştüren alışılmadık bir manzara vardır: Kalbinden tek kurşunla vurularak öldürülmüş genç bir adamın cesedi. Gördüğü bu manzaradan daha da şaşırtıcı olan şey ise maktulün kimliğidir... Polisiye edebiyatın usta kalemi Celil Oker, Ateş Etme İstanbul romanıyla okurları insan zekâsının sınırlarının test edildiği, sürprizlerle dolu bir maceraya sürüklerken, gerilim ile ince mizahın dâhice harmanlandığı mükemmel bir kurguyla meraklılarının elinden bırakamayacağı bir polisiye serüvene imza atarak gönülleri fethediyor.


Ateş Etme İstanbul Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ateş Etme İstanbul


Ateş Etme İstanbul Kitabı İndirme Linkleri


Ateş Etme İstanbul Pdf İndirme Linkleri

Ateş Etme İstanbul Yandex Disk Pdf İndir

Ateş Etme İstanbul Google Drive Pdf İndir


Ateş Etme İstanbul Epub İndirme Linkleri

Ateş Etme İstanbul Yandex Disk Ebup İndir

Ateş Etme İstanbul Google Drive Epub İndir


Ateş Etme İstanbul Mobi İndirme Linkleri


Ateş Etme İstanbul Yandex Disk Mobi İndir

Ateş Etme İstanbul Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ateş Etme İstanbul Etiketleri

Ateş Etme İstanbul kitabı hakkında genel bilgiler, Ateş Etme İstanbul kitabının yazarı kimdir, Ateş Etme İstanbul kitabının özeti, Ateş Etme İstanbul pdf indirme linki, Ateş Etme İstanbul epub indirme linki, Ateş Etme İstanbul mobi indirme linki, Ateş Etme İstanbul kitabını indir, Ateş Etme İstanbul kitabı tanıtım bülteni, Ateş Etme İstanbul arka kapak yazısı, Ateş Etme İstanbul kitabı kaç sayfa, Ateş Etme İstanbul hangi yayınevi tarafından basıldı, Ateş Etme İstanbul kitabının türü nedir, Ateş Etme İstanbul kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU