-->

Son Tanık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Tanık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Tanık kitabını inceleyeceğiz. Glenn Meade tarafından yazılan Son Tanık kitabı 2018-03-31 tarihinde yayınlanmıştır. Son Tanık kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Tanık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Glenn Meade tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Tanık Kitabı Tanıtım Bülteni

Glenn Meade tarafından kaleme alınmış Son Tanık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yugoslavya parçalanmakta, dünyanın Nazilerden sonra verdiği bütün sözlere rağmen Avrupa'nın göbeğinde bir başka soykırım yaşanmaktadır. Koalisyon kuvvetleri, Saraybosna'nın eteklerinde bulunan Omarska Kampı'ndaki katliamdan sağ kurtulmayı başarmış, ancak yaşadığı derin travma yüzünden konuşmaktan bile aciz küçük bir kız bulur. New York'lu bir hukukçu olan Carla Lane'in, yıllar önce Yugoslavya'da yaşanan "etnik temizlik"le ilgili pek az bilgisi vardır. Genç kadın, hamiledir ve müzisyen kocasıyla ideal bir hayat sürmektedir. Ancak kocasının gizemli bir suikastta öldürülmesiyle, Carla'nın zihnini bir süredir meşgul eden garip görüntüler şiddetlenir. Bunların izini süren genç kadın, çocukluğunda ağır bir psikolojik tedavi gördüğünü ve psikiyatristinin ona annesinin günlüğünü vermesiyle, ailesinin 20 yıl önce Bosna'daki bir ölüm kampında, büyük bir vahşetin kurbanları olduğunu öğrenir. Carla'yı zorlu bir sınav beklemektedir. Gerçek kimliklerini saklamak ve kurdukları suç imparatorluğunu muhafaza etmek adına kanlı geçmişlerinden geriye kalan son tanığı da susturmaya kararlı olan suçluları bulmalıdır.


Son Tanık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Tanık


Son Tanık Kitabı İndirme Linkleri


Son Tanık Pdf İndirme Linkleri

Son Tanık Yandex Disk Pdf İndir

Son Tanık Google Drive Pdf İndir


Son Tanık Epub İndirme Linkleri

Son Tanık Yandex Disk Ebup İndir

Son Tanık Google Drive Epub İndir


Son Tanık Mobi İndirme Linkleri


Son Tanık Yandex Disk Mobi İndir

Son Tanık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Tanık Etiketleri

Son Tanık kitabı hakkında genel bilgiler, Son Tanık kitabının yazarı kimdir, Son Tanık kitabının özeti, Son Tanık pdf indirme linki, Son Tanık epub indirme linki, Son Tanık mobi indirme linki, Son Tanık kitabını indir, Son Tanık kitabı tanıtım bülteni, Son Tanık arka kapak yazısı, Son Tanık kitabı kaç sayfa, Son Tanık hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Tanık kitabının türü nedir, Son Tanık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU