-->

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Y. Yılmaz tarafından yazılan Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı 2017-10-23 tarihinde yayınlanmıştır. Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Y. Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Y. Yılmaz tarafından kaleme alınmış Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Aşık oluyoruz, çünkü beynimiz var; düşünüyor, hissediyor, tepki veriyor... Aşık olduğumuz şey, karşımızdaki insana beynimizin atfettiği değerlerin tümü. Kimine göre güzellik olabilir bu, kimine göre akıl, kimine göre uyum yeteneği. Ama sonuç olarak, beynimizin yarattığı bir hayale aşık oluyoruz. Aşkın gözünün kör olduğu önermesi bu nedenle doğru. Aşık, beyniyle görüyor çünkü, gözüyle değil, Aşık olan kişi, beyninin görmesini emrettiği şeyi görüyor; normal insan gözünün görebileceğinin çok ötesinde bir görüş alanı bu..." Bu kitapta, Mehmet Y. Yılmaz'ın Radikal gazetesinden köşesinde yazdığı yazılardan bir seçme yer alıyor. Yazar, aşkın ve kadın-erkek ilişkilerinin daha bir öne çıktığı bu yazılardan 'insanlık hallerimiz'e değinirken, günübirlik izlenim ve değerlendirmelerin ötesinde, kendimizle buluşmaya davet eden yepyeni pencereler açıyor bize. Mehmet Y. Yılmaz, bir kitabın sayfalarında ilk kez buluşuyor okurlarıyla. Bakın bakalım, aşk mavinin altında mıymış!..


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Kitabı İndirme Linkleri


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Pdf İndirme Linkleri

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Yandex Disk Pdf İndir

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Google Drive Pdf İndir


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Epub İndirme Linkleri

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Yandex Disk Ebup İndir

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Google Drive Epub İndir


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Mobi İndirme Linkleri


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Yandex Disk Mobi İndir

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı Etiketleri

Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı hakkında genel bilgiler, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabının yazarı kimdir, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabının özeti, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı pdf indirme linki, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı epub indirme linki, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı mobi indirme linki, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabını indir, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı tanıtım bülteni, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı arka kapak yazısı, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı kaç sayfa, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabının türü nedir, Kırmızıyı Seçtim Aşk Mavinin Altındaydı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU