-->

Muhterem Efendim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Muhterem Efendim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Muhterem Efendim kitabını inceleyeceğiz. Necib Mahfuz tarafından yazılan Muhterem Efendim kitabı 2012-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Muhterem Efendim kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HİT KİTAP YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Muhterem Efendim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Necib Mahfuz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Muhterem Efendim Kitabı Tanıtım Bülteni

Necib Mahfuz tarafından kaleme alınmış Muhterem Efendim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Firavunların bile "Tanrılar tarafından görevlendirilmiş memurlar" olarak algılandığı Mısır'da Osman Bayyumi küçük bir arşiv memuru olarak hayata atılır. Ancak ailesi çok yoksul olduğu için eğitimini yarım bırakan bu genç adamın gözü çok yükseklerdedir. Ne yapıp edecek, günün birinde genel müdür olacaktır. Devleti "Allah'ın bu dünyadaki mabedi" olarak gören Bayyumi devlete hizmet etmeyi "Allah'a ibadet" gibi de düşünmektedir. Genel müdürlük makamı bu ibadetin ilahi bir düzen ve sadakat içinde yapılacağı en iyi, en etkin yerdir. Dolayısıyla bütün hayatını bu biricik amacına uygun olarak düzenleyen genç adamın hedefine ulaşabilmek için yapamayacağı şey yoktur. Böylece, evlilik de dahil, her şeyden vazgeçerek hedefine doğru yürürken aslında "insan" olarak kendine yabancılaşması da kaçınılmazdır. Kendisini adadığı amacı için o bir kenarda uğraşıp didinirken hayat denilen ırmağın yanından akıp gitmesine de aldırmaz. Peki, sonunda hayalleri gerçek olacak mıdır? İşte böyle çılgınca bir hırsın pençesinde kıvranan bir adamın çarpıcı hikâyesi; kendisinden başka herkesten nefret eden bir adamın öfkeli hikâyesi; hantal bir bürokrasinin merdivenlerini tırmanmaya çalışan kurnaz bir adamın acıklı hikâyesi… Ve elbette Necip Mahfuz'un kendine özgü dili ve anlatımıyla…


Muhterem Efendim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Muhterem Efendim


Muhterem Efendim Kitabı İndirme Linkleri


Muhterem Efendim Pdf İndirme Linkleri

Muhterem Efendim Yandex Disk Pdf İndir

Muhterem Efendim Google Drive Pdf İndir


Muhterem Efendim Epub İndirme Linkleri

Muhterem Efendim Yandex Disk Ebup İndir

Muhterem Efendim Google Drive Epub İndir


Muhterem Efendim Mobi İndirme Linkleri


Muhterem Efendim Yandex Disk Mobi İndir

Muhterem Efendim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Muhterem Efendim Etiketleri

Muhterem Efendim kitabı hakkında genel bilgiler, Muhterem Efendim kitabının yazarı kimdir, Muhterem Efendim kitabının özeti, Muhterem Efendim pdf indirme linki, Muhterem Efendim epub indirme linki, Muhterem Efendim mobi indirme linki, Muhterem Efendim kitabını indir, Muhterem Efendim kitabı tanıtım bülteni, Muhterem Efendim arka kapak yazısı, Muhterem Efendim kitabı kaç sayfa, Muhterem Efendim hangi yayınevi tarafından basıldı, Muhterem Efendim kitabının türü nedir, Muhterem Efendim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU