-->

Siyasetname’den Seçmeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Siyasetname'den Seçmeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Siyasetname'den Seçmeler kitabını inceleyeceğiz. Nizamül Mülk tarafından yazılan Siyasetname'den Seçmeler kitabı 2016-01-20 tarihinde yayınlanmıştır. Siyasetname'den Seçmeler kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup HASBAHÇE yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Siyasetname'den Seçmeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nizamül Mülk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Siyasetname'den Seçmeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Nizamül Mülk tarafından kaleme alınmış Siyasetname'den Seçmeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yusuf Peygamber (a.s.) niçin atası Hazret-i İbrahim'in (a.s.) yanına defnedilemedi? Halife Hazret-i Ömer (r.a.), iki çocuklu bir kadının kendisine beddua ettiğini duyunca ne yaptı? Halife Hazret-i Ali'ye (k.v.) göre en güçlü insan kimdir? Hazret-i Hüseyin (r.a.), hizmetçisi yanlışlıkla onun elbisesine yemek dökünce nasıl davrandı? Harun Reşid'I gördüğü hangi rüya korkuyla uyandırdı? Gazneli Mahmud'un Hindistan'a on yedi sefer yapabilmesinin sim neydi? Sasani hükümdan Nuşirevan niçin âdil sıfatıyla anılır? Azududdevle ve Gazneli Mahmud, hırsız kâdılann ipliğini nasıl pazara çıkardı? Sultan Mahmud, oğlu borcunu ödemeyip halkın malına göz dikince nasıl bir yol izledi? Büyük Selçuklu veziri Nizâmülmülk, geçmişteki hadiselerden ders alıp gelecekte ortaya çıkabilecek tehlikeler hususunda tedbirli olmak maksadıyla Sultan Melikşah'ı ikaz etmek için Siyâsetnâme adlı eserini kaleme almış, eserinde, yukarıdaki gibi birçok soruya cevap veren ibretlik hikâyeler anlatmıştır. Elinizdeki kitapta Siyâsetnâme'den seçilmiş örnek hikâyeler vardır. Genelde İslam ahlâkını ve Türk devlet yapısını yansıtan hikâyeleri okuyunca geçmişten günümüze hiçbir şeyin değişmediği, iyi ve kötü devlet adamlarının daima var olduğu bir kez daha görülecektir.


Siyasetname'den Seçmeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Siyasetname'den Seçmeler


Siyasetname'den Seçmeler Kitabı İndirme Linkleri


Siyasetname'den Seçmeler Pdf İndirme Linkleri

Siyasetname'den Seçmeler Yandex Disk Pdf İndir

Siyasetname'den Seçmeler Google Drive Pdf İndir


Siyasetname'den Seçmeler Epub İndirme Linkleri

Siyasetname'den Seçmeler Yandex Disk Ebup İndir

Siyasetname'den Seçmeler Google Drive Epub İndir


Siyasetname'den Seçmeler Mobi İndirme Linkleri


Siyasetname'den Seçmeler Yandex Disk Mobi İndir

Siyasetname'den Seçmeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Siyasetname'den Seçmeler Etiketleri

Siyasetname'den Seçmeler kitabı hakkında genel bilgiler, Siyasetname'den Seçmeler kitabının yazarı kimdir, Siyasetname'den Seçmeler kitabının özeti, Siyasetname'den Seçmeler pdf indirme linki, Siyasetname'den Seçmeler epub indirme linki, Siyasetname'den Seçmeler mobi indirme linki, Siyasetname'den Seçmeler kitabını indir, Siyasetname'den Seçmeler kitabı tanıtım bülteni, Siyasetname'den Seçmeler arka kapak yazısı, Siyasetname'den Seçmeler kitabı kaç sayfa, Siyasetname'den Seçmeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Siyasetname'den Seçmeler kitabının türü nedir, Siyasetname'den Seçmeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU