-->

Tavşan Salih’in Otobüsü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tavşan Salih'in Otobüsü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tavşan Salih'in Otobüsü kitabını inceleyeceğiz. Hasan Ürel tarafından yazılan Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı 2016-11-02 tarihinde yayınlanmıştır. Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup GECE KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tavşan Salih'in Otobüsü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Ürel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tavşan Salih'in Otobüsü Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Ürel tarafından kaleme alınmış Tavşan Salih'in Otobüsü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kitaba adına veren "Tavşan Salih'in Otobüsü" hikâyesinden bir bölüm: "Anlatıcının konudan konuya atladığını düşünüyorsunuz belki, ama onun yükü ağır, çok memleket hikâyesi birikti heybesinde. Telaşı bu yüzden. Cesaretini de Don Kişot'un hikâyesini anlatırken yaptığı sapmalar için okuyucudan anlayış bekleyen Cervantes'ten alıyor. 'Benim derdim, kısaca bir çırpıda anlatılamaz, anlatılmamalı; çünkü derdimin her ayrıntısı, uzun bir söyleve layıktır bence…' "  "Salih Amca da dut ağacının altındaki evine döndü. Günlerce ağzını bıçak açmadı, Birinci sigarasından başka sığınacak kimsesi kalmamıştı. Ne şehre indi, ne pazara. Cemaatin durumu bildiği halde, "ne oldu senin otobüs, hâlâ tamirde mi?" ya da "kaça sattın?" sorularından o kadar bizar oldu ki Cumaları camiye gitmek için bile evden dışarı çıkmak istemedi. Bir de otobüsün iyi zamanlarında edindiği transistorlu Grundig marka radyosunda "Yurttan Sesler" dinlerdi. Hele Neriman Altındağ Tüfekçi'nin söylediği "Yine gam yükünün kervanı geldi" türküsü çalınınca efkârı büsbütün artar, sigarasından derin nefesler çekerdi."


Tavşan Salih'in Otobüsü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tavşan Salih'in Otobüsü


Tavşan Salih'in Otobüsü Kitabı İndirme Linkleri


Tavşan Salih'in Otobüsü Pdf İndirme Linkleri

Tavşan Salih'in Otobüsü Yandex Disk Pdf İndir

Tavşan Salih'in Otobüsü Google Drive Pdf İndir


Tavşan Salih'in Otobüsü Epub İndirme Linkleri

Tavşan Salih'in Otobüsü Yandex Disk Ebup İndir

Tavşan Salih'in Otobüsü Google Drive Epub İndir


Tavşan Salih'in Otobüsü Mobi İndirme Linkleri


Tavşan Salih'in Otobüsü Yandex Disk Mobi İndir

Tavşan Salih'in Otobüsü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tavşan Salih'in Otobüsü Etiketleri

Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı hakkında genel bilgiler, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabının yazarı kimdir, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabının özeti, Tavşan Salih'in Otobüsü pdf indirme linki, Tavşan Salih'in Otobüsü epub indirme linki, Tavşan Salih'in Otobüsü mobi indirme linki, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabını indir, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı tanıtım bülteni, Tavşan Salih'in Otobüsü arka kapak yazısı, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı kaç sayfa, Tavşan Salih'in Otobüsü hangi yayınevi tarafından basıldı, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabının türü nedir, Tavşan Salih'in Otobüsü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU