-->

Uyanış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uyanış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uyanış kitabını inceleyeceğiz. Lisa Mcmann tarafından yazılan Uyanış kitabı 2011-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. Uyanış kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALTIN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uyanış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lisa Mcmann tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uyanış Kitabı Tanıtım Bülteni

Lisa Mcmann tarafından kaleme alınmış Uyanış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

On yedi yaşındaki Janie artık başkalarının düşlerinin içine çekilmekten sıkılmıştır. Özellikle de saçma sapan çılgın seks düşlerinden ve kâbuslardan... Olanlardan hiç kimseye söz edemezdi çünkü ona inanmazlardı, daha da kötüsü aklını yitirdiğini düşünürlerdi. Yani Janie bıçak sırtında yaşıyordu, istemediği bir yeteneğe sahipti ve onu kontrol edemiyordu. Günün birinde onu iliklerine dek donduran korkunç bir kâbusun içine düşmüştü. Janie yalnızca sapkın bir ruhun yaptıklarına tanık olmakla kalmayıp ona yardımcı da oluyordu...


Uyanış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uyanış


Uyanış Kitabı İndirme Linkleri


Uyanış Pdf İndirme Linkleri

Uyanış Yandex Disk Pdf İndir

Uyanış Google Drive Pdf İndir


Uyanış Epub İndirme Linkleri

Uyanış Yandex Disk Ebup İndir

Uyanış Google Drive Epub İndir


Uyanış Mobi İndirme Linkleri


Uyanış Yandex Disk Mobi İndir

Uyanış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uyanış Etiketleri

Uyanış kitabı hakkında genel bilgiler, Uyanış kitabının yazarı kimdir, Uyanış kitabının özeti, Uyanış pdf indirme linki, Uyanış epub indirme linki, Uyanış mobi indirme linki, Uyanış kitabını indir, Uyanış kitabı tanıtım bülteni, Uyanış arka kapak yazısı, Uyanış kitabı kaç sayfa, Uyanış hangi yayınevi tarafından basıldı, Uyanış kitabının türü nedir, Uyanış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU