-->

Veciz Sözler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Veciz Sözler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Veciz Sözler kitabını inceleyeceğiz. Barış Bıçakçı tarafından yazılan Veciz Sözler kitabı 2016-09-21 tarihinde yayınlanmıştır. Veciz Sözler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Veciz Sözler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Barış Bıçakçı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Veciz Sözler Kitabı Tanıtım Bülteni

Barış Bıçakçı tarafından kaleme alınmış Veciz Sözler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Başka ne vardı hayatta? Daha güzel ne vardı? Gecenin bir yarısı tren ıpıssız, karanlık bir yerde durduğunda, Hasan da Sulhi de anlamıştı: Bu dünyada, şiirden ve denize doğru giden bir trende Ritsos üzerine konuşmaktan daha  güzel bir şey yoktu. Sulhi koca burnu titreyerek, Hasan yeşil gözleri dolarak biliyordu bunu. Bir radyo programı ve cümle cümle Sulhi Saygılı'nın hayatı.


Veciz Sözler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Veciz Sözler


Veciz Sözler Kitabı İndirme Linkleri


Veciz Sözler Pdf İndirme Linkleri

Veciz Sözler Yandex Disk Pdf İndir

Veciz Sözler Google Drive Pdf İndir


Veciz Sözler Epub İndirme Linkleri

Veciz Sözler Yandex Disk Ebup İndir

Veciz Sözler Google Drive Epub İndir


Veciz Sözler Mobi İndirme Linkleri


Veciz Sözler Yandex Disk Mobi İndir

Veciz Sözler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Veciz Sözler Etiketleri

Veciz Sözler kitabı hakkında genel bilgiler, Veciz Sözler kitabının yazarı kimdir, Veciz Sözler kitabının özeti, Veciz Sözler pdf indirme linki, Veciz Sözler epub indirme linki, Veciz Sözler mobi indirme linki, Veciz Sözler kitabını indir, Veciz Sözler kitabı tanıtım bülteni, Veciz Sözler arka kapak yazısı, Veciz Sözler kitabı kaç sayfa, Veciz Sözler hangi yayınevi tarafından basıldı, Veciz Sözler kitabının türü nedir, Veciz Sözler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU