-->

Yürek Söken Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yürek Söken Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yürek Söken kitabını inceleyeceğiz. Boris Vian tarafından yazılan Yürek Söken kitabı 2019-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Yürek Söken kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yürek Söken hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Boris Vian tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yürek Söken Kitabı Tanıtım Bülteni

Boris Vian tarafından kaleme alınmış Yürek Söken kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Otuz dokuz yıllık renkli ve verimli yaşamı boyunca romanlar, şiirler, şarkılar yazan, trompetten ve cazdan vazgeçmediği gibi oyunculuk, şarkıcılık, mucitlikten de geri kalmayan ve doğal bir oyunbozan olan Vian'ın meslek hayatında Fransız Standartları Enstitüsü'nü seçmiş olması belki de sanat dünyasının en parlak ironilerinden biridir. Dönemin diğer bazı isimleri gibi doğaçlama yaşayıp eser veren Vian bugün asıl olarak yazar kimliğiyle ve antimilitarist bakış açısıyla tanınıyor.   Vian'ın yazdığı son roman olan ve bir psikanalistin tuhaf bir köyde başına gelenleri anlatan Yürek Söken, yazarın en gerçeküstü eserlerinden biri. Kendi içindeki boşluğu, başkalarının duygularını "çalarak" doldurmak mümkün mü? Gittiği köyün –borçlarını para yerine başkalarının utançlarını sahiplenerek ödeyen insanlar gibi– garipliklerini kendi gariplikleriyle değiştirmeye başlayan psikanalistin bu soruya vereceği yanıt aşikâr. Ama karakterimiz "psikanaliz yapmak" ve "seks" arasındaki ayrımı bilmeyenleri tedavi etmeye uğraşadursun, Vian'ın bu son romanıyla kariyerine kusursuz bir nokta koyduğu da bir gerçek.   "Vian'ın alegorileri her okura uygun olmasa da üslubu şaşırtıcı biçimde yalın. İnsan zalimliğinin ve tutarsızlığının ilginç mantığına olan yaklaşımı ise Yürek Söken'i tek başına okunmaya değer kılıyor." –Publisher's Weekly


Yürek Söken Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yürek Söken


Yürek Söken Kitabı İndirme Linkleri


Yürek Söken Pdf İndirme Linkleri

Yürek Söken Yandex Disk Pdf İndir

Yürek Söken Google Drive Pdf İndir


Yürek Söken Epub İndirme Linkleri

Yürek Söken Yandex Disk Ebup İndir

Yürek Söken Google Drive Epub İndir


Yürek Söken Mobi İndirme Linkleri


Yürek Söken Yandex Disk Mobi İndir

Yürek Söken Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yürek Söken Etiketleri

Yürek Söken kitabı hakkında genel bilgiler, Yürek Söken kitabının yazarı kimdir, Yürek Söken kitabının özeti, Yürek Söken pdf indirme linki, Yürek Söken epub indirme linki, Yürek Söken mobi indirme linki, Yürek Söken kitabını indir, Yürek Söken kitabı tanıtım bülteni, Yürek Söken arka kapak yazısı, Yürek Söken kitabı kaç sayfa, Yürek Söken hangi yayınevi tarafından basıldı, Yürek Söken kitabının türü nedir, Yürek Söken kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU