-->

Afif Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Afif Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Afif kitabını inceleyeceğiz. Dilek Başaran tarafından yazılan Afif kitabı 2017-05-08 tarihinde yayınlanmıştır. Afif kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ANEMON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Afif hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dilek Başaran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Afif Kitabı Tanıtım Bülteni

Dilek Başaran tarafından kaleme alınmış Afif kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Nereye gidecektik?.. Evimiz, eşyalarımız ne olacaktı?.. Gönlüm ne olacaktı?.. Sevdiğim, Ahmar'ım ne olacaktı?.. Ahmar'ım neredesin?.. Ahmar benden üç yaş büyüktü. O da tıp fakültesindeydi. Ben birinci, Ahmar dördüncü sınıftaydı. İkimizde doktor olacaktık. "Savaş çıkarsa ben giderim, savaşırım. Özgürlüğümüz için, sizler için, memleketimi savunurum" diyordu, son günlerde. Ahmar'ım nerede acaba?.. Gerçi bize yakın oturuyordu, dört sokak ötemizdeydi. Gidip bakamazdım ki, mahşer yeri gibiydi ortalık. Kimse kimseyi tanımıyordu. Herkes toz toprak içindeydi. Daha fazla seyredemedim, sokağa fırladım. Annemle birlikte hep beraber yangın yerine dönen sokağa çıktık. Allah'ım nasıl bir vahşetti bu?.. Bu ne acıydı? Kadınlar, çocuklar, çaresiz bebeler çığlık, kıyamet… Kıyamet denen şey bu olmalıydı. Hani derlerdi ya, kıyamet günü yer gök birleşecek, kimse kimseyi tanımayacak, kurtulmak için herkes kendi derdine düşecek… İşte o gün buydu mutlaka… Allah'ım, öyle korkunç bir manzara vardı ki; kimi evlerin yarısı yoktu, kimi evlerin camları tuzla buz olmuştu. Her yer ceset, yaralı doluydu… Babamı gördüm o kalabalıkta, ağlıyordu; insanlara yardım etmeye çalışırken…   O çocukların günahı neydi Allah'ım!.. Her köşede bir bebek ağlıyordu kimsesiz… Korkuyla!.. Suratları, vücutları tozdan görülmeyen çocuklar… Analar çocuklarını arıyorlardı, parçalanmış bedenlere bakarken. Cehennem buydu mutlaka!.."   Dilek Başaran, Suriye'de anlamsız bir savaşın ortasında hiçbir şeyden haberi olmadan ölen, yaralanan, evlerini ve yurtlarını terk etmek zorunda kalan günahsız masum insanların dramını anlatmış bu romanında.


Afif Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Afif


Afif Kitabı İndirme Linkleri


Afif Pdf İndirme Linkleri

Afif Yandex Disk Pdf İndir

Afif Google Drive Pdf İndir


Afif Epub İndirme Linkleri

Afif Yandex Disk Ebup İndir

Afif Google Drive Epub İndir


Afif Mobi İndirme Linkleri


Afif Yandex Disk Mobi İndir

Afif Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Afif Etiketleri

Afif kitabı hakkında genel bilgiler, Afif kitabının yazarı kimdir, Afif kitabının özeti, Afif pdf indirme linki, Afif epub indirme linki, Afif mobi indirme linki, Afif kitabını indir, Afif kitabı tanıtım bülteni, Afif arka kapak yazısı, Afif kitabı kaç sayfa, Afif hangi yayınevi tarafından basıldı, Afif kitabının türü nedir, Afif kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU