-->

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabını inceleyeceğiz. Kurt Vonnegut tarafından yazılan Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı 2015-07-14 tarihinde yayınlanmıştır. Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kurt Vonnegut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Kitabı Tanıtım Bülteni

Kurt Vonnegut tarafından kaleme alınmış Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Rosewater Vakfı. Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?" Eliot Rosewater'la tanışın: müthiş varlıklı Rosewater Vakfı'nın vârisi ve başkanı, gönüllü itfaiyeci, bilimkurgu hayranı. Kendisi milyon dolarları elinin tersiyle iterek insan doğasına dair soylu bir deneye başlamak için kolları sıvadı. Acaba avukatlık bürosunda çalışan uyanık genç, onun deliliğini tescil ettirip vakfın kontrolünü elinden alana kadar başarılı olabilecek mi? Belki Kurt Vonnegut külliyatının vazgeçilmez karakteri, yazar Kilgore Trout'un yardımıyla... Vonnegut, hepimizin vârisi olduğumuz açgözlülük, ikiyüzlülük ve budalalığı ortaya koyuyor Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater'da. Sinan Fişek'in yetkin bir çeviriyle Türkçeye kazandırdığı bu roman, yazarın en komik hicivlerinden biri. Kara mizahı, hicivli dili ve eşsiz hayal gücüyle 20. yüzyılın en önemli yazarları arasında yer alan Vonnegut, Time'ın deyimiyle, "George Orwell, Dr. Caligari ve Flash Gordon'ı tek vücutta birleştiren bir yazar... ahlaklı bir soytarı, deli bir biliminsanı."


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Kitabı İndirme Linkleri


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Pdf İndirme Linkleri

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Yandex Disk Pdf İndir

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Google Drive Pdf İndir


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Epub İndirme Linkleri

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Yandex Disk Ebup İndir

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Google Drive Epub İndir


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Mobi İndirme Linkleri


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Yandex Disk Mobi İndir

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater Etiketleri

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı hakkında genel bilgiler, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabının yazarı kimdir, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabının özeti, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater pdf indirme linki, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater epub indirme linki, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater mobi indirme linki, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabını indir, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı tanıtım bülteni, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater arka kapak yazısı, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı kaç sayfa, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater hangi yayınevi tarafından basıldı, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabının türü nedir, Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU