-->

Düşman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Düşman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Düşman kitabını inceleyeceğiz. Lee Child tarafından yazılan Düşman kitabı 2007-03-13 tarihinde yayınlanmıştır. Düşman kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Düşman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lee Child tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Düşman Kitabı Tanıtım Bülteni

Lee Child tarafından kaleme alınmış Düşman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ölümle sonuçlanan kalp krizinin nasıl bir şey olduğunu kimse bilemez. Doktorlar nekrozdan, pıhtılardan, oksijen yoksunluğundan ve tıkanan damarlardan söz ederler... Oysa söylemleri gereken düşüp ölürsün olmalıydı. Ken Kramer da öyle oldu. sırlarını yanında götürdü ve geride bıraktığı bela az daha beni de öldürüyordu." "Lee Child'ın kitaplarının özelliği elinizden bırakamamanızdır... Gerilimlerinde bağımlılık yapan bir şey vardır. Düşman da bunlardan biri... Mükemmel." Independent Sunday


Düşman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Düşman


Düşman Kitabı İndirme Linkleri


Düşman Pdf İndirme Linkleri

Düşman Yandex Disk Pdf İndir

Düşman Google Drive Pdf İndir


Düşman Epub İndirme Linkleri

Düşman Yandex Disk Ebup İndir

Düşman Google Drive Epub İndir


Düşman Mobi İndirme Linkleri


Düşman Yandex Disk Mobi İndir

Düşman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Düşman Etiketleri

Düşman kitabı hakkında genel bilgiler, Düşman kitabının yazarı kimdir, Düşman kitabının özeti, Düşman pdf indirme linki, Düşman epub indirme linki, Düşman mobi indirme linki, Düşman kitabını indir, Düşman kitabı tanıtım bülteni, Düşman arka kapak yazısı, Düşman kitabı kaç sayfa, Düşman hangi yayınevi tarafından basıldı, Düşman kitabının türü nedir, Düşman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU