-->

Alın Yazım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Alın Yazım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Alın Yazım kitabını inceleyeceğiz. Nafisa Haji tarafından yazılan Alın Yazım kitabı 2010-05-12 tarihinde yayınlanmıştır. Alın Yazım kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Alın Yazım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nafisa Haji tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Alın Yazım Kitabı Tanıtım Bülteni

Nafisa Haji tarafından kaleme alınmış Alın Yazım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Gözlerimi kapatıyorum ve annemin çocukluk kâbuslarının kalıntılarını silen ellerini hissediyorum alnımda. Parmakları alnımda hareket ediyor, hiçbir zaman anlamadığım, anlamak istemediğim duanın harflerini ve kelimelerini yazıyor alnıma, dudakları neredeyse hiç ses çıkarmadan bu kelimelere eşlik ediyor. Şimdi neredeyse rutin haline gelmiş bu kâbustan ter içinde, zorlukla nefes alır ve ardından gelecek uykusuzluğu kabullenmiş olarak uyanırken onun rahatlatıcı dokunuşunu hatırlıyor ve o hayattayken hiç hissetmediğim bir yoğunlukta minnet duyuyorum" Hint-Pakistan kökenli bir Amerikalı genç kız olan Saire Kader aşırı tutucu ve gelenekçi ailesiyle birlikte Kaliforniya'da muhafazakâr bir hayat sürmektedir. Onun için çizilen gelecek bellidir: Evlenip iyi bir eş ve iyi bir anne olacaktır. Bu onun alın yazısıdır. Ama aile geçmişi hakkında öğrendikleriyle bambaşka bir gelecek şekillenir Saire'nin kafasında. Öldü zannettiği büyük babası bütün o katı geleneklere ve ailesine sırtını dönüp gerçek aşkın peşinden gidebilecek kadar gözü kara bir romantik, diğer büyük babası ise Gandi ile omuz omuza mücadele etmiş bir özgürlük savaşçısıdır, büyük teyzesi de kendisi için hazırlanan geleneksel tertibi yıllar önce reddedip çalışmayı, kendi ayakları üzerinde durmayı seçen özgür bir kadın. Saire de kararını verir: Ablası gibi evlenmek yerine üniversiteye gidecek, sonra da savaş muhabiri olacaktır. Ne var ki hiç hesapta olmayan bir trajedi, başkalarının hayatlarına tanıklık etmek için dünyayı önüne katan bu genç kadını kendi gerçekleriyle yüzleşmek ve hayallerle gerçekler arasında bir seçim yapmak zorunda bırakacaktır.


Alın Yazım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Alın Yazım


Alın Yazım Kitabı İndirme Linkleri


Alın Yazım Pdf İndirme Linkleri

Alın Yazım Yandex Disk Pdf İndir

Alın Yazım Google Drive Pdf İndir


Alın Yazım Epub İndirme Linkleri

Alın Yazım Yandex Disk Ebup İndir

Alın Yazım Google Drive Epub İndir


Alın Yazım Mobi İndirme Linkleri


Alın Yazım Yandex Disk Mobi İndir

Alın Yazım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Alın Yazım Etiketleri

Alın Yazım kitabı hakkında genel bilgiler, Alın Yazım kitabının yazarı kimdir, Alın Yazım kitabının özeti, Alın Yazım pdf indirme linki, Alın Yazım epub indirme linki, Alın Yazım mobi indirme linki, Alın Yazım kitabını indir, Alın Yazım kitabı tanıtım bülteni, Alın Yazım arka kapak yazısı, Alın Yazım kitabı kaç sayfa, Alın Yazım hangi yayınevi tarafından basıldı, Alın Yazım kitabının türü nedir, Alın Yazım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU