-->

Aşk Postası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Postası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Postası kitabını inceleyeceğiz. Yusuf Tosun tarafından yazılan Aşk Postası kitabı 2012-09-12 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Postası kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup BENGİSU YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Postası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yusuf Tosun tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Postası Kitabı Tanıtım Bülteni

Yusuf Tosun tarafından kaleme alınmış Aşk Postası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yusuf Tosun'un sevgili diyarından mektuplar üst başlığı ile yayınladığı "AŞK POSTASI" adlı kitabı Bengisu Yayınları tarafından okuyucu ile buluşturuldu. Kişisel hac vazifesinden yola çıkarak kaleme alınan bu mektuplar aynı zamanda milyonlarca müslümanın hislerine de tercüman oluyor. Toplam 19 mektuptan oluşan "Aşk Postası" kitabı; Mekke, Medine ve Cidde hac seferi izlenimlerini de yansıtıyor. Kendine has şiirsel üslubu ile deneme formatında yazılan bu mektuplar okunduğunda damakta hoş bir tat bırakıyor. Öndeyiş'te yazar bu kutlu sefer ile duygularını şöyle ifade ediyor: "Ruhen yakınlığı pekiştirmenin en önemli adımlarından biri de; bedenen O'na yakın durmaktır. Rivayetlerden de anlaşılıyor ki; yeryüzünün merkezi Beytullah, bu yakınlığı oluşturan en önemli yerdir. Bu nedenle bedeni yakınlığı, ruhi yakınlık ile örtüştürerek niyet ve hareket şarttır. Yaklaşık beş yıl önce bu niyeti gerçekleştirmek için yaptığımız müracaat, iki yıl üst üste netice vermeyince, üçüncü yıl bütün ev ahalisi ile tadı damağımızda kalan bir umre gerçekleştirdik. Ancak altıncı yıl hac kapıları yüzümüze açıldı. Hem de müracaatsız! Zamanı gelince davetiye alıyorsunuz. Yeter ki niyetler halis, kalpler sağlam olsun. Hacda yaşadığım duygu ve düşüncelerin, içimde saklı kalmasına, o ulvi tadın damağımla sınırlı tutulmasına gönlüm rıza göstermedi. Hac boyunca kalemim de benimle birlikte sürekli mesai yaptı. Bir an olsun içinde takke, tespih ve seccadenin yanı sıra; kalem ve not defterimin de olduğu sırt çantasını yanımdan ayırmadım. Bütün içtenliğimle duygularımı, düşüncelerimi günlüğümle paylaştım. Daha sonra aşk ile günlüğümle paylaştığım Cidde, Mekke ve Medine hattı notlarımı okumalarla zenginleştirerek dostlarımla paylaşmak istedim. Sevgili diyarından ilhamla yazılan bu mektuplar neticesinde ise; "Aşk Postası" adlı bu eser ortaya çıktı. " Aşk Postası eserinin okuyucunu bulması temennisi ile… Keyifli okumalar…


Aşk Postası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Postası


Aşk Postası Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Postası Pdf İndirme Linkleri

Aşk Postası Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Postası Google Drive Pdf İndir


Aşk Postası Epub İndirme Linkleri

Aşk Postası Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Postası Google Drive Epub İndir


Aşk Postası Mobi İndirme Linkleri


Aşk Postası Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Postası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Postası Etiketleri

Aşk Postası kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Postası kitabının yazarı kimdir, Aşk Postası kitabının özeti, Aşk Postası pdf indirme linki, Aşk Postası epub indirme linki, Aşk Postası mobi indirme linki, Aşk Postası kitabını indir, Aşk Postası kitabı tanıtım bülteni, Aşk Postası arka kapak yazısı, Aşk Postası kitabı kaç sayfa, Aşk Postası hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Postası kitabının türü nedir, Aşk Postası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU