-->

Alışın Buradayız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Alışın Buradayız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Alışın Buradayız kitabını inceleyeceğiz. Belma Fırat tarafından yazılan Alışın Buradayız kitabı 2014-11-10 tarihinde yayınlanmıştır. Alışın Buradayız kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup NOTABENE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Alışın Buradayız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Belma Fırat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Alışın Buradayız Kitabı Tanıtım Bülteni

Belma Fırat tarafından kaleme alınmış Alışın Buradayız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sınırları heteroseksüel normlar tarafından belirlenmiş bir düzene tabi olmayı reddeden LGBTİ'ler, ömürlerini AVM'lerde çarçur etmeyenler, tek bir ağaç için sokağa dökülen çapulcular, diline kilit vurulanlar, "kutsal anne", namus kavramlarıyla baskılanarak yadsınan cinselliğini yaşamakta direten; dayak yiyen, şiddet gören kadınlar, sınav stresiyle çocuklukları çalınanlar, devletin izini yok ettiği kayıp evlatlar… Onlar; yani, disiplinle, ahlakla, dayakla, polis şiddetiyle, kapitalist sistemin kusursuz işleyişini güvence altına alacak türden bir öznelliği inşa etmek için hizaya sokulmak istenenler; bu öykülerde ete kemiğe bürünüp, bireyleştirme kisvesi altında dayatılan tektipleştirme politikalarının sınırlandırdığı ufkumuzu, gökkuşağının renkleriyle istila etmek ve orada bir gedik açmak üzere okuyucularıyla buluşmaya geldiler.


Alışın Buradayız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Alışın Buradayız


Alışın Buradayız Kitabı İndirme Linkleri


Alışın Buradayız Pdf İndirme Linkleri

Alışın Buradayız Yandex Disk Pdf İndir

Alışın Buradayız Google Drive Pdf İndir


Alışın Buradayız Epub İndirme Linkleri

Alışın Buradayız Yandex Disk Ebup İndir

Alışın Buradayız Google Drive Epub İndir


Alışın Buradayız Mobi İndirme Linkleri


Alışın Buradayız Yandex Disk Mobi İndir

Alışın Buradayız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Alışın Buradayız Etiketleri

Alışın Buradayız kitabı hakkında genel bilgiler, Alışın Buradayız kitabının yazarı kimdir, Alışın Buradayız kitabının özeti, Alışın Buradayız pdf indirme linki, Alışın Buradayız epub indirme linki, Alışın Buradayız mobi indirme linki, Alışın Buradayız kitabını indir, Alışın Buradayız kitabı tanıtım bülteni, Alışın Buradayız arka kapak yazısı, Alışın Buradayız kitabı kaç sayfa, Alışın Buradayız hangi yayınevi tarafından basıldı, Alışın Buradayız kitabının türü nedir, Alışın Buradayız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU