-->

Altı Katlı İnsan Kulesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Altı Katlı İnsan Kulesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Altı Katlı İnsan Kulesi kitabını inceleyeceğiz. Ferit Han tarafından yazılan Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı 2003-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ELMA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Altı Katlı İnsan Kulesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ferit Han tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Altı Katlı İnsan Kulesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Ferit Han tarafından kaleme alınmış Altı Katlı İnsan Kulesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir kat yerin dibine girdik, orada insan olduğumuzu gördük. Çok önceleri, orada, toprağı deşip yerimizi yapmıştık. Canlı olarak yaşamak için, zaten bir kat yerin dibinden başlamak ve o dibe bağlı kalmak gerekir. Biz kulemizin dip katına girdiğimizde, her şeyin saf doğa, saf toprak ve saf insan olduğunu gördük. Bu bodrum katında dölllenen koku, en has insan kokumuzdu. Dikkatimi çeken en öenmli şey bu kata çıkar çıkmaz gördüğümüz bir ölünün tabutuydu. Kulamizin alt katlarında gerçekten insandık. Başlangıçta bize gereken aletleri yapmıştık. Bunlar, beslenmeyi ve eğlenmeyi başarmak için yaptığımız aletlerdi. Ama akıllı hayvanlar oluşumuz, bizi, birbirimizi akıllıca öldürmeye yarayacak aletler yaratmaya çıkarmıştı. Evet, altı katlı kulamizin en son katında; birbirimizi öldürmek için yarattığımız silahları sergilemiştik.


Altı Katlı İnsan Kulesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Altı Katlı İnsan Kulesi


Altı Katlı İnsan Kulesi Kitabı İndirme Linkleri


Altı Katlı İnsan Kulesi Pdf İndirme Linkleri

Altı Katlı İnsan Kulesi Yandex Disk Pdf İndir

Altı Katlı İnsan Kulesi Google Drive Pdf İndir


Altı Katlı İnsan Kulesi Epub İndirme Linkleri

Altı Katlı İnsan Kulesi Yandex Disk Ebup İndir

Altı Katlı İnsan Kulesi Google Drive Epub İndir


Altı Katlı İnsan Kulesi Mobi İndirme Linkleri


Altı Katlı İnsan Kulesi Yandex Disk Mobi İndir

Altı Katlı İnsan Kulesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Altı Katlı İnsan Kulesi Etiketleri

Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı hakkında genel bilgiler, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabının yazarı kimdir, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabının özeti, Altı Katlı İnsan Kulesi pdf indirme linki, Altı Katlı İnsan Kulesi epub indirme linki, Altı Katlı İnsan Kulesi mobi indirme linki, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabını indir, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı tanıtım bülteni, Altı Katlı İnsan Kulesi arka kapak yazısı, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı kaç sayfa, Altı Katlı İnsan Kulesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabının türü nedir, Altı Katlı İnsan Kulesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU