-->

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabını inceleyeceğiz. Scott K. Andrews tarafından yazılan Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı 2013-09-17 tarihinde yayınlanmıştır. Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KASSANDRA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Scott K. Andrews tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Kitabı Tanıtım Bülteni

Scott K. Andrews tarafından kaleme alınmış Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yeni milenyumun ilk on yılında gezegende feci bir salgın baş gösterdi ve kan grubu "0 negatif" olanlar dışında herkesi öldürdü. Topluluklar parçalandı, toplum dağıldı ve bunların yerine tiranların yönetimi ve tehlikeli dindar devrimcilerin ön ayak olduğu kültler geldi. Kıyamet Sonrası Günlükleri'nin dünyasına hoş geldiniz. Hafif silah mermileri uçağın gövdesini taradığında karaya inmek için düzgün bir yer arayarak araziyi on dakikadır gözlüyordum. Aptal, dikkatsiz ve ahmakça; sanki vurulmak istermişçesine daire çizerek uçuyordum. Sorun havaalanını bulamayışımdı. Kıvrılarak denize doğru giden nehri, onun her iki yakasında uzanan ve etekleri çöle karışan şehri görebiliyordum. Kuzeyden yükselen duman sütunlarını ve terk edilmiş uzun limanda alçalıp yükselen tekneleri de görebiliyordum. Fakat Allahın cezası havaalanını göremiyordum. Onun için iyice yaklaşmam ve inecek bir yer aramam gerekiyordu. Binlerce mil uçmayı, olaysız şekilde (Kıbrıs'taki o psikopatı saymazsanız, ama o kadar da sıkıntı olmamıştı) iki kere yakıt almayı ve sağ salim gideceğim yere varmayı becermiştim. Vardığımdaysa atış mesafesine kadar alçalmış ve rastgele vurmak isteyen herkese kanatlarımı sallamıştım. Vurulup düşmeyi gayet hak etmiştim. Uçağın burnunu yükseltmeye ve menzil dışına tırmanmaya çalışarak kontrol levyesini sertçe çektim, ama cevap vermedi. "Kahretsin," dedim. 500 fitteydim ve terk edilmiş arabalarla dolu, bir de yanmış tankın olduğu bir banliyö caddesine doğru burun aşağı alçalıyordum. Uçağı sağa ya da sola çevirmeyi, pedalları pompalamayı, kontrol levyesine asılmayı, velhasıl bir nebze kontrol sağlamak için her şeyi denedim. Hiçbir faydası olmadı. Kurtulmak için fazla alçaktı, uçağı yere indirmekten ve yürüyerek çıkmayı ummaktan başka yapacak bir şey yoktu. Irak'a varışım engebeli olacaktı.


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Kitabı İndirme Linkleri


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Pdf İndirme Linkleri

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Yandex Disk Pdf İndir

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Google Drive Pdf İndir


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Epub İndirme Linkleri

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Yandex Disk Ebup İndir

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Google Drive Epub İndir


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Mobi İndirme Linkleri


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Yandex Disk Mobi İndir

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap Etiketleri

Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı hakkında genel bilgiler, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabının yazarı kimdir, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabının özeti, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap pdf indirme linki, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap epub indirme linki, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap mobi indirme linki, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabını indir, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı tanıtım bülteni, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap arka kapak yazısı, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı kaç sayfa, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap hangi yayınevi tarafından basıldı, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabının türü nedir, Anavatan Operasyonu / Kıyamet Okulu İkinci Kitap kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU