-->

Ölümün Kollarında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölümün Kollarında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölümün Kollarında kitabını inceleyeceğiz. Megan Shepherd tarafından yazılan Ölümün Kollarında kitabı 2017-07-19 tarihinde yayınlanmıştır. Ölümün Kollarında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DEX KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölümün Kollarında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Megan Shepherd tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölümün Kollarında Kitabı Tanıtım Bülteni

Megan Shepherd tarafından kaleme alınmış Ölümün Kollarında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mary Shelley'in kült romanı Frankenstein'dan esinlenmiş Ölümün Kollarında, Kaçığın Kızı serisinin son romanı.   Juliet Moreau, babasının araştırmalarını çalmak isteyen üç kişinin ölümüne sebep olduktan sonra Montgomery, Lucy, Balthazar ve ölmek üzere olan Edward'la beraber İskoçya'nın dağlarına kaçmış ve vasisi Elizabeth von Stein'ın sahibi olduğu malikâneye sığınmıştır. Her ne kadar güvenli bir cennet gibi görünse de bodrumdaki cesetler, duvarların ardındaki gizli geçitler ve garip hizmetliler buranın kendine has sırları olduğunu açıkça ortaya koyar. Juliet kısa süre içinde malikânenin bilimsel araştırmalarla dolu geçmişini ve Von Stein ailesi için üstlenmesi istenen görevi keşfeder. Bu keşifle Juliet doğru ile yanlışın, ölüm ile yaşamın, sihir ile bilimin, vaatler ile sırların arasındaki ince çizgide yürüyüp kendi geleceğini nasıl şekillendireceğine karar verecektir: Babasının deliliğinin peşinden mi gidecek, annesinin kederli adımlarını mı izleyecek yoksa kendi yolunu mu çizecek?


Ölümün Kollarında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölümün Kollarında


Ölümün Kollarında Kitabı İndirme Linkleri


Ölümün Kollarında Pdf İndirme Linkleri

Ölümün Kollarında Yandex Disk Pdf İndir

Ölümün Kollarında Google Drive Pdf İndir


Ölümün Kollarında Epub İndirme Linkleri

Ölümün Kollarında Yandex Disk Ebup İndir

Ölümün Kollarında Google Drive Epub İndir


Ölümün Kollarında Mobi İndirme Linkleri


Ölümün Kollarında Yandex Disk Mobi İndir

Ölümün Kollarında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölümün Kollarında Etiketleri

Ölümün Kollarında kitabı hakkında genel bilgiler, Ölümün Kollarında kitabının yazarı kimdir, Ölümün Kollarında kitabının özeti, Ölümün Kollarında pdf indirme linki, Ölümün Kollarında epub indirme linki, Ölümün Kollarında mobi indirme linki, Ölümün Kollarında kitabını indir, Ölümün Kollarında kitabı tanıtım bülteni, Ölümün Kollarında arka kapak yazısı, Ölümün Kollarında kitabı kaç sayfa, Ölümün Kollarında hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölümün Kollarında kitabının türü nedir, Ölümün Kollarında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU