-->

Yitik Kentin Kırk Yılı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yitik Kentin Kırk Yılı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yitik Kentin Kırk Yılı kitabını inceleyeceğiz. Kozmas Politis tarafından yazılan Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup BELGE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yitik Kentin Kırk Yılı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kozmas Politis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yitik Kentin Kırk Yılı Kitabı Tanıtım Bülteni

Kozmas Politis tarafından kaleme alınmış Yitik Kentin Kırk Yılı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İzmir yüzyıl başında çok renkli, çok kültürlü bir kent örneğiydi. Farklı ulusal kimliklerin günlük yaşamı birlikte sürüşünün sıcak örnekleri sergileniyordu. Elbette çelişkilerden yoksun değildi bu ortak yaşam. Ama günümüz dünyasına çok ulusluluğun hoş anılı örnekleri sunuluyordu. Tıpkı bir zamanların Odesa'sı, İstanbul'u ya da Selanik'i gibi. İzmirli yazar Politis, özgün İzmir Rumcası ile kaleme aldığı kitabında kendi ulusunun politikacılarına da eleştiri oklarını yöneltmekten geri kalmıyor: 'Bu memleketin, bu güzel memleketin yakılıp yıkılmasına, kana bulanmasına sebep oldular. Sonunda felaket getirdiler ve insanları yerlerinden yurtlarından ettiler.' Akdenizlilerin sesini yansıtmaya çalışan Marenostrum dizimiz uzun yolculuğunda bu kez İzmir'in yitik dünyasından izlenimler sunuyor.


Yitik Kentin Kırk Yılı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yitik Kentin Kırk Yılı


Yitik Kentin Kırk Yılı Kitabı İndirme Linkleri


Yitik Kentin Kırk Yılı Pdf İndirme Linkleri

Yitik Kentin Kırk Yılı Yandex Disk Pdf İndir

Yitik Kentin Kırk Yılı Google Drive Pdf İndir


Yitik Kentin Kırk Yılı Epub İndirme Linkleri

Yitik Kentin Kırk Yılı Yandex Disk Ebup İndir

Yitik Kentin Kırk Yılı Google Drive Epub İndir


Yitik Kentin Kırk Yılı Mobi İndirme Linkleri


Yitik Kentin Kırk Yılı Yandex Disk Mobi İndir

Yitik Kentin Kırk Yılı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yitik Kentin Kırk Yılı Etiketleri

Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı hakkında genel bilgiler, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabının yazarı kimdir, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabının özeti, Yitik Kentin Kırk Yılı pdf indirme linki, Yitik Kentin Kırk Yılı epub indirme linki, Yitik Kentin Kırk Yılı mobi indirme linki, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabını indir, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı tanıtım bülteni, Yitik Kentin Kırk Yılı arka kapak yazısı, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı kaç sayfa, Yitik Kentin Kırk Yılı hangi yayınevi tarafından basıldı, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabının türü nedir, Yitik Kentin Kırk Yılı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU