-->

Aşk Hak Edilmeli Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Hak Edilmeli Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Hak Edilmeli kitabını inceleyeceğiz. Daria Bignardi tarafından yazılan Aşk Hak Edilmeli kitabı 2015-11-06 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Hak Edilmeli kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Hak Edilmeli hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Daria Bignardi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Hak Edilmeli Kitabı Tanıtım Bülteni

Daria Bignardi tarafından kaleme alınmış Aşk Hak Edilmeli kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Polaroid resimlerden nefret ederim çünkü yalan söylerler. Neredeyse hepsini yırttım ama son Noel'imize ait tek bir fotoğrafı saklıyorum. Aile resimleri gerçek duyguları göstermezler: Bakarsın, ışıltılı bir ağaç, kırmızı bir kazak, samimi ve neşeli bir ortam görür ve yüreğinin özlemle sıkıştığını hissedersin. "Ne kadar mutluyduk," diye düşünürsün. Oysa şer, evimize daha o zaman girmişti. Alma ve Maio birbirlerine çok bağlı iki kardeştir. İtalya'da, Ferrara şehrinde dışa kapalı ama mutlu bir çocukluk geçirmişlerdir. Ancak mutlulukları, Maio'nun neden olduğu bir trajedi yüzünden gölgelenir. O güne kadar birbirine sıkı sıkıya bağlı olan aile artık uçurumun eşiğine gelmiştir. İki kardeş zamanla birbirinden koparken Alma yaşanan her şey için kendini suçlar. Yıllar sonra Alma evlenir ve bir kızı olur, ancak genç kadın kızı Antonia'nın da ailesinin kaderini paylaşacağından korkmaktadır. Bu korku, gerçekleri Antonia'dan saklamasına neden olur. Antonia ise, annesinin anlattıklarından daha fazlası olduğuna emindir. Bu kuşkuyla Ferrara'ya gider ve Sorani ailesinin geçmişini araştırmaya başlar. Artık Gidebilirsin'in başarılı yazarı Daria Bignardi aile bağlarını neyin güçlü kıldığını gösterirken sevginin bağlayıcı olduğu kadar yıkıcı da olabileceğini hatırlatıyor.  


Aşk Hak Edilmeli Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Hak Edilmeli


Aşk Hak Edilmeli Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Hak Edilmeli Pdf İndirme Linkleri

Aşk Hak Edilmeli Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Hak Edilmeli Google Drive Pdf İndir


Aşk Hak Edilmeli Epub İndirme Linkleri

Aşk Hak Edilmeli Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Hak Edilmeli Google Drive Epub İndir


Aşk Hak Edilmeli Mobi İndirme Linkleri


Aşk Hak Edilmeli Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Hak Edilmeli Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Hak Edilmeli Etiketleri

Aşk Hak Edilmeli kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Hak Edilmeli kitabının yazarı kimdir, Aşk Hak Edilmeli kitabının özeti, Aşk Hak Edilmeli pdf indirme linki, Aşk Hak Edilmeli epub indirme linki, Aşk Hak Edilmeli mobi indirme linki, Aşk Hak Edilmeli kitabını indir, Aşk Hak Edilmeli kitabı tanıtım bülteni, Aşk Hak Edilmeli arka kapak yazısı, Aşk Hak Edilmeli kitabı kaç sayfa, Aşk Hak Edilmeli hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Hak Edilmeli kitabının türü nedir, Aşk Hak Edilmeli kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU