-->

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabını inceleyeceğiz. Müjgan Çakır tarafından yazılan XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı 2010-10-11 tarihinde yayınlanmıştır. XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup KESİT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Müjgan Çakır tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Müjgan Çakır tarafından kaleme alınmış XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çağları, zamanları ve mekanlarıaşan tek bir şey vardı: Aşk… En yüce, en kutsal, en saf duyguydu aşk…Cinlerin, perilerin, cadıların, tılsımların, olağanüstü kuvvetli kahramanların, ateşten kalelerin diyarıydı Cabelika ve Cabelisa…Ve bir padişahın güzeller güzeli kızı Mihr-i Münir…Görenlerin akıllarını yitirdiği bir dilber…Ve bir diğer kahraman, Şir-i Dilir…Görenlerin arslan zannettikleri, ejder heybetli bir şehzade…Ve aralarındaki aşk… İşte hikayemizin konusu… XVI.Yüzyılda fantastik eserleriyle bilinen Mehdi'nin dilinde bu hikaye şöyle canlanıyor: …Kaçan ki Nigar-ı alem bu suretin letafet ü melahatına nazır oldu, bi-ihtiyar olup sine-i ayine-simasından bir ah-ı süz-nak çekip her vech ile aşık-ı zarı ve talib-i didarı oldu. Ahır ihtimam-ı tamamla dellala ısmarladı ki ahar kimseye verme. Her ne bahaya çıkarsa makbulümdür dedi. Andan hamama revane oldu. Amma ateş-i aşkla şöyle pür-hararet oldu ki sinesi külhen gibi Suzan olup ateş-i ah ile hamamı yakıp kül edeyazdı…


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Kitabı İndirme Linkleri


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Pdf İndirme Linkleri

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Yandex Disk Pdf İndir

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Google Drive Pdf İndir


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Epub İndirme Linkleri

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Yandex Disk Ebup İndir

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Google Drive Epub İndir


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Mobi İndirme Linkleri


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Yandex Disk Mobi İndir

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi Etiketleri

XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı hakkında genel bilgiler, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabının yazarı kimdir, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabının özeti, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi pdf indirme linki, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi epub indirme linki, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi mobi indirme linki, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabını indir, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı tanıtım bülteni, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi arka kapak yazısı, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı kaç sayfa, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi hangi yayınevi tarafından basıldı, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabının türü nedir, XVI. Yüzyıldan Bir Aşk Hikayesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU