-->

Aşkın Son Yankısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşkın Son Yankısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşkın Son Yankısı kitabını inceleyeceğiz. Lisa Kleypas tarafından yazılan Aşkın Son Yankısı kitabı 2016-08-27 tarihinde yayınlanmıştır. Aşkın Son Yankısı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşkın Son Yankısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lisa Kleypas tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşkın Son Yankısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Lisa Kleypas tarafından kaleme alınmış Aşkın Son Yankısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gizemli ve harika bir yer olan Friday Limanı'nda yaşayan cam sanatçısı Lucy Marinn, ihanetin en acı şekliyle neye uğradığını şaşırır: nişanlısı Kevin, Lucy'yi onun kız kardeşi Alice için terk eder. Lucy'nin terk edilmekten dolayı duyduğu üzüntü, aşk hayatında daha önce de sürekli hatalı kararlar almış olduğunun bilinciyle daha da katlanır. Yeni ilişkisi Lucy'nin ailesi tarafından sertçe reddedilen Kevin ise, San Juan Adası'nda bir bağ işletmecisi olan arkadaşı Sam Nolan'dan Lucy'yi "tavlayıp" onu gevşetmesini, öfkesini dindirmesini ister. Fakat Sam ve Lucy birbirlerine âşık olurlarken, sorunlar ortaya çıkar. Kevin bazı konularda şüphecidir; Lucy de hayatındaki bu yeni ilişkinin olmaması gereken bir şekilde başladığı kanaatindedir. Aşk, sadakat, eski alışkanlıklar, hatalar ve yeni başlangıçlar tekrar keşfedilirken, Lucy hayatta bazı şeylerin paramparça olduktan sonra bile yepyeni ve muhteşem bir hale getirilebileceğini öğrenir.


Aşkın Son Yankısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşkın Son Yankısı


Aşkın Son Yankısı Kitabı İndirme Linkleri


Aşkın Son Yankısı Pdf İndirme Linkleri

Aşkın Son Yankısı Yandex Disk Pdf İndir

Aşkın Son Yankısı Google Drive Pdf İndir


Aşkın Son Yankısı Epub İndirme Linkleri

Aşkın Son Yankısı Yandex Disk Ebup İndir

Aşkın Son Yankısı Google Drive Epub İndir


Aşkın Son Yankısı Mobi İndirme Linkleri


Aşkın Son Yankısı Yandex Disk Mobi İndir

Aşkın Son Yankısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşkın Son Yankısı Etiketleri

Aşkın Son Yankısı kitabı hakkında genel bilgiler, Aşkın Son Yankısı kitabının yazarı kimdir, Aşkın Son Yankısı kitabının özeti, Aşkın Son Yankısı pdf indirme linki, Aşkın Son Yankısı epub indirme linki, Aşkın Son Yankısı mobi indirme linki, Aşkın Son Yankısı kitabını indir, Aşkın Son Yankısı kitabı tanıtım bülteni, Aşkın Son Yankısı arka kapak yazısı, Aşkın Son Yankısı kitabı kaç sayfa, Aşkın Son Yankısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşkın Son Yankısı kitabının türü nedir, Aşkın Son Yankısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU