-->

Ateş Manisa'ya da Düştü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ateş Manisa'ya da Düştü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ateş Manisa'ya da Düştü kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Korkut tarafından yazılan Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı 2007-11-26 tarihinde yayınlanmıştır. Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İMGE KİTABEVİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ateş Manisa'ya da Düştü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Korkut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ateş Manisa'ya da Düştü Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Korkut tarafından kaleme alınmış Ateş Manisa'ya da Düştü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Çok şey öğrendik Manisa'dan ve o gençlerle onlara omuz verenlerin mücadelesinden... İşkencenin sistematik olduğunu, tezgâha yatırılmak için suçlu, şüpheli, hatta mimli olmak bile gerekmediğini, bazen bir polisin çocuğunun bile o çarktan geçirilebildiğini gördük. İşkencecinin sistem içinde nasıl kollandığını, nasıl onun güveniyle cüretinin arttığını anladık. Bu çarkın dişlilerinin nasıl kırılabileceğini öğrenmiş olduk. Nihayet yılmamanın, diz çökmemenin, direnmenin, kitleselleşmenin, dayanışmanın yenemeyeceği hiçbir güç olmadığını anladık. Bu kitap, bir insanın bir insana neler yapabileceğinin, aynı zamanda en dibe vurduğunu sandığı anda bile yeniden ayağa kalkabileceğinin ve işkencecisinden hesap sorabileceğinin kanıtıdır. Kısacası bu kitap 'Seni öldürmeyen seni güçlendirir' iddiasının kanıtıdır." Can Dündar "Manisalı Gençler" davasıyla tanınan, yakalanma, sorgulanma ve yargılanma süreçlerinde yaşadıklarıyla Türkiye'de insan hakları ihlallerinin bir örneğini sergileyen Hüseyin Korkut, romanlaştırarak kaleme aldığı anılarını okurla paylaşıyor. 1990'lı yıllarda demokratikleşme sancıları çeken ülkemizde devlet kurumlarının, devlet içi yapılanmaların insan haklarına yaklaşımlarının ve toplumsal önyargıların üzerine yaşanmışlıklarıyla gidiyor. İnsan hakları ihlallerine karşı mücadelenin, ideolojik saplantıların ötesinde, tüm toplumu kuşatan bir dayanışma duygusuyla yü-rütülebileceğini savunuyor.


Ateş Manisa'ya da Düştü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ateş Manisa'ya da Düştü


Ateş Manisa'ya da Düştü Kitabı İndirme Linkleri


Ateş Manisa'ya da Düştü Pdf İndirme Linkleri

Ateş Manisa'ya da Düştü Yandex Disk Pdf İndir

Ateş Manisa'ya da Düştü Google Drive Pdf İndir


Ateş Manisa'ya da Düştü Epub İndirme Linkleri

Ateş Manisa'ya da Düştü Yandex Disk Ebup İndir

Ateş Manisa'ya da Düştü Google Drive Epub İndir


Ateş Manisa'ya da Düştü Mobi İndirme Linkleri


Ateş Manisa'ya da Düştü Yandex Disk Mobi İndir

Ateş Manisa'ya da Düştü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ateş Manisa'ya da Düştü Etiketleri

Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı hakkında genel bilgiler, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabının yazarı kimdir, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabının özeti, Ateş Manisa'ya da Düştü pdf indirme linki, Ateş Manisa'ya da Düştü epub indirme linki, Ateş Manisa'ya da Düştü mobi indirme linki, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabını indir, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı tanıtım bülteni, Ateş Manisa'ya da Düştü arka kapak yazısı, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı kaç sayfa, Ateş Manisa'ya da Düştü hangi yayınevi tarafından basıldı, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabının türü nedir, Ateş Manisa'ya da Düştü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU