-->

Eva Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eva Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eva kitabını inceleyeceğiz. Ersi Sotiropoulou tarafından yazılan Eva kitabı 2017-08-21 tarihinde yayınlanmıştır. Eva kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eva hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ersi Sotiropoulou tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eva Kitabı Tanıtım Bülteni

Ersi Sotiropoulou tarafından kaleme alınmış Eva kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Edebiyat okuyarak büyüdüm, çoğunluğu başka dillerden çevrilmiş olmak üzere, öteki yazarları okuyarak bir yazar oldum. Yunanistan'daki diktatörlük döneminde ergendim, bu dönemde kitaplar fazlasıyla önemliydi, kitaplara ulaşmak da epey zordu çünkü pek çoğu yasaklanmıştı. Kavuştuğum her kitap bu açıdan benim için bir lütuftu. Bu kitaplar olmasaydı hakikaten durumum perişan olurdu. Edebiyat okumak hayatımı kurtarmıştır diyebilirim." Ersi Sotiropoulou   Hayatı yazarak anlamlandıran, bu anlamlandırma sürecine pek çok romanın yanı sıra, bir cilt de şiir sığdıran Ersi Sotiropoulou'nun Eva adlı romanı yazarın en önemli eserlerinden. Çeşitli dünya dillerine çevrilen Eva, 2011'de Atina Akademi Ödülü'ne layık görülmüştür...  Şiirsel bir dille akan olay örgüsü, sıkı dokunmuş diyaloglar ve büyüleyici bir atmosfer... Bir kadının varoluşu...


Eva Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eva


Eva Kitabı İndirme Linkleri


Eva Pdf İndirme Linkleri

Eva Yandex Disk Pdf İndir

Eva Google Drive Pdf İndir


Eva Epub İndirme Linkleri

Eva Yandex Disk Ebup İndir

Eva Google Drive Epub İndir


Eva Mobi İndirme Linkleri


Eva Yandex Disk Mobi İndir

Eva Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eva Etiketleri

Eva kitabı hakkında genel bilgiler, Eva kitabının yazarı kimdir, Eva kitabının özeti, Eva pdf indirme linki, Eva epub indirme linki, Eva mobi indirme linki, Eva kitabını indir, Eva kitabı tanıtım bülteni, Eva arka kapak yazısı, Eva kitabı kaç sayfa, Eva hangi yayınevi tarafından basıldı, Eva kitabının türü nedir, Eva kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU