-->

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabını inceleyeceğiz. Michel Foucault tarafından yazılan Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı 2016-03-29 tarihinde yayınlanmıştır. Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Michel Foucault tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Kitabı Tanıtım Bülteni

Michel Foucault tarafından kaleme alınmış Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Filozofların edebiyat üstüne düşünmeleri her zaman ufuk açıcı ve heyecan verici olmuştur. İyi bir edebiyat okuru olduğunu bildiğimiz, kitaplarında kullandığı kıvrak dil hemen fark edilen Foucault, yeni yayımlanan bu konuşma metinlerinde 1960'larda kafasını en çok meşgul eden meselelerden üçünü ele alıyor: dil, delilik ve edebiyat. Birinci konuşmada deliliğin dil ve edebiyatla kesişme noktası üstünde durduktan sonra, ikinci konuşmada edebiyatın ve edebiyat eserinin dille ilişkisini –yapısalcıların yönteminden esinlenen ama aynı zamanda ona eleştirel yaklaşan– felsefi bir yöntemle irdeliyor ve edebiyat eleştirisinin ufkunda araştırılmayı bekleyen konulara işaret ediyor. Üçüncü konuşmadaysa Sade'ın kurmaca metinlerindeki hakikat iddiasının temelini araştırdıktan sonra, eserlerinde teorik söylevler ile kurmaca sahneler arasındaki ilişkiyi odağa alıyor ve bu söylevlerin edebi ve felsefi işlevini inceliyor. Diğer kitaplarında olduğu gibi zekice fikirler, gözlemler, eleştirilerle dolu bu metinler hem Foucault okumayı sevenler için hem de edebiyata felsefeyle yaklaşma çabasını önemseyenler için zevkli bir okuma vaad ediyor.  


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Kitabı İndirme Linkleri


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Pdf İndirme Linkleri

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Yandex Disk Pdf İndir

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Google Drive Pdf İndir


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Epub İndirme Linkleri

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Yandex Disk Ebup İndir

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Google Drive Epub İndir


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Mobi İndirme Linkleri


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Yandex Disk Mobi İndir

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar Etiketleri

Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı hakkında genel bilgiler, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabının yazarı kimdir, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabının özeti, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar pdf indirme linki, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar epub indirme linki, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar mobi indirme linki, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabını indir, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı tanıtım bülteni, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar arka kapak yazısı, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı kaç sayfa, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar hangi yayınevi tarafından basıldı, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabının türü nedir, Büyük Yabancı & Dil, Delilik ve Edebiyat Üstüne Konuşmalar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU