-->

Son Yarış & Spor Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Son Yarış & Spor Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Son Yarış & Spor Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı 2014-02-07 tarihinde yayınlanmıştır. Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı Antoloji-Derleme türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Son Yarış & Spor Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Son Yarış & Spor Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Son Yarış & Spor Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Son Yarış sporun farklı yönlerini edebiyatla harmanlayan hikâyeleri bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı edebiyatın önemli isimlerini spor teması etrafında bir araya getiren bu derleme, sporun edebiyatla nasıl buluştuğunu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda sporun farklı kültürlerdeki anlamını görmemize de yardımcı oluyor. Son Yarış'ta, kâh son maçına çıkan bir boksörün çaresizliğine, kâh centilmenliği yüzünden spor kariyerine devam edemeyen bir futbolcunun hazin öyküsüne, kâh tesadüfen yolu bir futbol maçına düşen kahramanın şahit olduğu beklenmedik seyirci profillerine tanık olacaksınız. Rainer Maria Rilke, Jack London, Robert Musil, Ernest Hemingway, Carson McCullers, Slawomir Mroz'ek, Eduardo Galeano, Orhan Kemal, Haldun Taner, Aziz Nesin, Memet Fuat, Orhan Duru, Şiir Erkök Yılmaz, Müge İplikçi, Yekta Kopan, Toprak Işık ve Umut Sarıkaya'nın öyküleriyle... "Velhasıl sporu spor yapmış olan şey, bedenden çok ruhtur." Robert Musıl


Son Yarış & Spor Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Son Yarış & Spor Öyküleri


Son Yarış & Spor Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Son Yarış & Spor Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Son Yarış & Spor Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Son Yarış & Spor Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Son Yarış & Spor Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Son Yarış & Spor Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Son Yarış & Spor Öyküleri Google Drive Epub İndir


Son Yarış & Spor Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Son Yarış & Spor Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Son Yarış & Spor Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Son Yarış & Spor Öyküleri Etiketleri

Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabının özeti, Son Yarış & Spor Öyküleri pdf indirme linki, Son Yarış & Spor Öyküleri epub indirme linki, Son Yarış & Spor Öyküleri mobi indirme linki, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabını indir, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Son Yarış & Spor Öyküleri arka kapak yazısı, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı kaç sayfa, Son Yarış & Spor Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabının türü nedir, Son Yarış & Spor Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU