-->

Canlı Renkler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Canlı Renkler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Canlı Renkler kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Akın tarafından yazılan Canlı Renkler kitabı 2010-10-05 tarihinde yayınlanmıştır. Canlı Renkler kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup PROFİL KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Canlı Renkler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Akın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Canlı Renkler Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Akın tarafından kaleme alınmış Canlı Renkler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yazar mekân ve zaman sarmalından geçen adamdır. Yaşadıklarında yazdıklarının, yazdıklarında yaşadıklarının izleri vardır. Yazınsal ömürle yaşamsal ömür arasında her zaman birbirini destekleyen geçişlilikler, soluk alış verişleri bulunabilir. Mekân ömre ne katar? Kadim zamanlardan eski izler taşıyorsa eğer bir mekân, burada yaşayanların ömrüne geçmişten bir şeyler bahşedip uzun yaşanmışlıkları heybesine yükleyebilir. Sesi, sözü ve tınısı hâlâ devam eden şarkıya bir tarafından dâhil olup geçmişten geleceğe doğru akıp gitmek gibi bir şeydir bu. İnsan yaşadığı yere; mekân, ömrüne tanıklık ettiği insana benzer. Zira kültür toprağı asfalt, ahşabı beton kılan iradenin adıdır. Bu yüzden mekâna hep bir mümkünden ulaşılır. Mümkün ise zamanın kendini uçuculuktan kurtarıp imkâna kavuştuğu yere denir. Peki, öyleyse zaman ömre ne katar? Şayet zaman kendini bir mekân üzere hissettirebiliyorsa, doğru bir yere iniş yapabilecek kanatları ve ayakları varsa ömre yarardır. Eğer zaman kendini kullanan iradeye bağlı ise nerede duracağını bilmelidir. Bir yazar için zaman gerektiğinde ekilip büyütülebilecek ve sonra da devşirilebilecek mahsulât nevinden bir şeydir. Zaman 'şey'dir dediğimize göre, onun eğilip bükülebilir bir tarafı olduğunu söylemek de mantığa halel getirmez. Yani yazar bir nevi zamanı eline geçirebilen ve zamanın esnek taraflarını fark edip gerektiğinde onu eğip bükme maharetine sahip olan kişidir. Ancak bir insan zamanı fark edebiliyorsa yaşıyordur. Yazar zamanı fark ettiğini başkasına fark ettirdiği için bugün okur diye bir şeyden bahsedebiliyoruz. Zaman ve mekâna dair yukarıda kendi kendime estirmeye çalıştığım beyin fırtınası elbette kimsenin şapkasını yerinden oynatacak kuvvette değildir. Maksadım ne ortalığı fırtınaya verip bütün kristal düşüncelere kırılma korkusu yaşatmak ne de bir bardak suda fırtına koparmaktır. . Bütün çabam Türk edebiyat ve düşüncesine ait mihenk taşlarını yaşadığı mahsus zaman ve mekânlarıyla görmeye ve göstermeye çalışmaktır.


Canlı Renkler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Canlı Renkler


Canlı Renkler Kitabı İndirme Linkleri


Canlı Renkler Pdf İndirme Linkleri

Canlı Renkler Yandex Disk Pdf İndir

Canlı Renkler Google Drive Pdf İndir


Canlı Renkler Epub İndirme Linkleri

Canlı Renkler Yandex Disk Ebup İndir

Canlı Renkler Google Drive Epub İndir


Canlı Renkler Mobi İndirme Linkleri


Canlı Renkler Yandex Disk Mobi İndir

Canlı Renkler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Canlı Renkler Etiketleri

Canlı Renkler kitabı hakkında genel bilgiler, Canlı Renkler kitabının yazarı kimdir, Canlı Renkler kitabının özeti, Canlı Renkler pdf indirme linki, Canlı Renkler epub indirme linki, Canlı Renkler mobi indirme linki, Canlı Renkler kitabını indir, Canlı Renkler kitabı tanıtım bülteni, Canlı Renkler arka kapak yazısı, Canlı Renkler kitabı kaç sayfa, Canlı Renkler hangi yayınevi tarafından basıldı, Canlı Renkler kitabının türü nedir, Canlı Renkler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU