-->

Uzak Ülke Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uzak Ülke Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uzak Ülke kitabını inceleyeceğiz. Süleyman Ceran tarafından yazılan Uzak Ülke kitabı 2018-02-13 tarihinde yayınlanmıştır. Uzak Ülke kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uzak Ülke hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Süleyman Ceran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uzak Ülke Kitabı Tanıtım Bülteni

Süleyman Ceran tarafından kaleme alınmış Uzak Ülke kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Uzak Ülke" yeryüzüne tarih, siyaset, kültür ve sosyoloji aşısı yapılarak çatılan yazılar içeriyor. Geniş ölçekli bir bilincin, çeperleri zorlanmış bir dikkatin, rakımı yüksek bir duyarlılığın hasılası. Farklı ülkeleri sadece doğal ve kültürel güzellikleriyle değil; acıları ve sevinçleriyle, sıra dışı insan manzaralarıyla, iç burkan hikâyeleriyle, hayatın taşrasına itilmek istenen mazlumlarıyla, iyilik ve kötülüğün farklı figürleriyle tutuşturuyor zihnimizi. Bir umut ve direniş atlasına dönüşüyor kimi zaman. Kimi zaman da bir acılar denizine, çırpınış ve hatırlayışlar ormanına, uzağı yakın eyleyen ve bize bitişen bir sorumluluk külliyesine.   Süleyman Ceran; işaret etmekle, dikkat çekmekle yetinmiyor kitapta. Bulup biriktirdikleriyle, birçok ülkeye tanıklık anıtı dikiyor adeta. Kötülüğün surlarında gedikler açıyor. İyi, erdemli, mazlum ve mağdur olanın koluna giriyor. Unutmakla malül insanlık evrenine kandilini tutarak geniş yelpazeli bir hafıza inşasına soyunuyor adeta. Nijerya'dan Haiti'ye, Suriye'den Bangladeş'e uzanan 30 pencereli bu şahidlikte; her birimizin zihnini uyaracak, kalbini titretecek bir ayrıntı, bir nesne, bir çehre ya da bir öykü var muhakkak.   Ali Emre


Uzak Ülke Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uzak Ülke


Uzak Ülke Kitabı İndirme Linkleri


Uzak Ülke Pdf İndirme Linkleri

Uzak Ülke Yandex Disk Pdf İndir

Uzak Ülke Google Drive Pdf İndir


Uzak Ülke Epub İndirme Linkleri

Uzak Ülke Yandex Disk Ebup İndir

Uzak Ülke Google Drive Epub İndir


Uzak Ülke Mobi İndirme Linkleri


Uzak Ülke Yandex Disk Mobi İndir

Uzak Ülke Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uzak Ülke Etiketleri

Uzak Ülke kitabı hakkında genel bilgiler, Uzak Ülke kitabının yazarı kimdir, Uzak Ülke kitabının özeti, Uzak Ülke pdf indirme linki, Uzak Ülke epub indirme linki, Uzak Ülke mobi indirme linki, Uzak Ülke kitabını indir, Uzak Ülke kitabı tanıtım bülteni, Uzak Ülke arka kapak yazısı, Uzak Ülke kitabı kaç sayfa, Uzak Ülke hangi yayınevi tarafından basıldı, Uzak Ülke kitabının türü nedir, Uzak Ülke kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU