-->

Kısa Pantolonlu Sevda Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kısa Pantolonlu Sevda Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kısa Pantolonlu Sevda kitabını inceleyeceğiz. Nihat Ziyalan tarafından yazılan Kısa Pantolonlu Sevda kitabı 2001-10-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kısa Pantolonlu Sevda kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kısa Pantolonlu Sevda hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nihat Ziyalan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kısa Pantolonlu Sevda Kitabı Tanıtım Bülteni

Nihat Ziyalan tarafından kaleme alınmış Kısa Pantolonlu Sevda kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İkinci Dünya Savaşı yılları. Adana yöresi. Babaların genellikle askerde olduğu, yoksulluğun, açlığın sürüp gittiği bir sıkıntılı dönem. Kısa Pantolonlu Sevda, o dönemde yaşanmış bir çocukluğun sevgi dolu, hüzün dolu öyküleri. Çevredeki yetişkinler, Kurtuluş Savaşı'ndan kalma bir dayanışma ruhu içinde, inanılmaz yokluklara, acılara karşı koymaya çalışırken, dünyayla, dostlukla, aşkla ilk kez tanışan bir erkek çocuk. O çocuğun sünnet çağından ilkokulu bitirene kadar süren büyüme dönemi. Sinema oyunculuğunu yıllar önce bırakan, yaşamını yıllardır dünyanın uzak bir köşesinde, Avustralya'da sürdüren, daha çok şiirleriyle tanıdığımız Nihaz Ziyalan'ın ilk öykü kitabı. Kısa Pantolonlu Sevda'da, sürükleyici bir anlatımla ve gurbette bir anı gibi özenle korunmuş akıcı, şiirsel bir Türkçe'yle karşılaşacaksınız. İnsan sıcaklığıyla yüklü bu öykülerde hem bilmediğiniz bir dünyaya girecek, hem de çocukluğunuzdan izler bulacaksınız.


Kısa Pantolonlu Sevda Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kısa Pantolonlu Sevda


Kısa Pantolonlu Sevda Kitabı İndirme Linkleri


Kısa Pantolonlu Sevda Pdf İndirme Linkleri

Kısa Pantolonlu Sevda Yandex Disk Pdf İndir

Kısa Pantolonlu Sevda Google Drive Pdf İndir


Kısa Pantolonlu Sevda Epub İndirme Linkleri

Kısa Pantolonlu Sevda Yandex Disk Ebup İndir

Kısa Pantolonlu Sevda Google Drive Epub İndir


Kısa Pantolonlu Sevda Mobi İndirme Linkleri


Kısa Pantolonlu Sevda Yandex Disk Mobi İndir

Kısa Pantolonlu Sevda Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kısa Pantolonlu Sevda Etiketleri

Kısa Pantolonlu Sevda kitabı hakkında genel bilgiler, Kısa Pantolonlu Sevda kitabının yazarı kimdir, Kısa Pantolonlu Sevda kitabının özeti, Kısa Pantolonlu Sevda pdf indirme linki, Kısa Pantolonlu Sevda epub indirme linki, Kısa Pantolonlu Sevda mobi indirme linki, Kısa Pantolonlu Sevda kitabını indir, Kısa Pantolonlu Sevda kitabı tanıtım bülteni, Kısa Pantolonlu Sevda arka kapak yazısı, Kısa Pantolonlu Sevda kitabı kaç sayfa, Kısa Pantolonlu Sevda hangi yayınevi tarafından basıldı, Kısa Pantolonlu Sevda kitabının türü nedir, Kısa Pantolonlu Sevda kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU