-->

Cavidname Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cavidname Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cavidname kitabını inceleyeceğiz. Muhammed İkbal tarafından yazılan Cavidname kitabı 2017-12-18 tarihinde yayınlanmıştır. Cavidname kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cavidname hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhammed İkbal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cavidname Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhammed İkbal tarafından kaleme alınmış Cavidname kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Cavidname; Muhammed İkbal'in oğlu Dr. Cavid İkbal'in isminden mülhem yazılmıştır. 1929 yılında Farsça yazılmaya başlanan bu kitap, Dante'nin İlahi Komedya'sına nazire olma özeliğini taşır. Eserde hayranı olduğu Mevlâna'nın izinde bir yolculuğa çıkan İkbal'in uğrak noktaları gökyüzü, gezegenler ve metafizik ötesi âlemlerdir. Buralarda kâh Hallaç'la söyleşir, kâh Ferhat'la, Galib'le dertleşir.   Cavidname'de İkbâl, İsfahan'dan geçen "Zayenderud" nehrinin ismini "Zinderud" şeklinde kendisine mahlas olarak kullanmıştır. Zayenderud; "yaşayan nehir" anlamındadır. Doğduğu kaynaklardan ulaştığı yerlere bereket taşıyarak hayat bahşeden saf ve berrak sulara atıf yapar.   İkbâl'in eserlerini kendi kalıpları ve vezinleriyle tercüme eden Ahmet Metin Şahin, büyük bir titizlikle hazırladığı tercümesinde ses açısından da İkbal'e en yakın tınıyı okurlarına duyurmayı amaçlıyor. Ayrıca bu önemli eseri büyük mutasavvıf Şefik Can'ın önsözüyle okurlarımıza sunuyoruz.  


Cavidname Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cavidname


Cavidname Kitabı İndirme Linkleri


Cavidname Pdf İndirme Linkleri

Cavidname Yandex Disk Pdf İndir

Cavidname Google Drive Pdf İndir


Cavidname Epub İndirme Linkleri

Cavidname Yandex Disk Ebup İndir

Cavidname Google Drive Epub İndir


Cavidname Mobi İndirme Linkleri


Cavidname Yandex Disk Mobi İndir

Cavidname Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cavidname Etiketleri

Cavidname kitabı hakkında genel bilgiler, Cavidname kitabının yazarı kimdir, Cavidname kitabının özeti, Cavidname pdf indirme linki, Cavidname epub indirme linki, Cavidname mobi indirme linki, Cavidname kitabını indir, Cavidname kitabı tanıtım bülteni, Cavidname arka kapak yazısı, Cavidname kitabı kaç sayfa, Cavidname hangi yayınevi tarafından basıldı, Cavidname kitabının türü nedir, Cavidname kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU